Bij het vergaderen over ondernemingsbeleid en personeelsverlangens, is het erg handig om als voorbereiding alvast de agendapunten van de vergadering vast te leggen. Op deze manier wordt er structuur aangebracht in de vergadering en is het makkelijker om te schakelen tussen onderwerpen. In Notulen Software kan iedereen agendapunten toevoegen. Ook kunnen deelnemers belangrijke en relevante bijlagen toevoegen aan de vergadering voor de vergadering, zodat deze tijdens de vergadering gemakkelijk en snel geopend kunnen worden.

Ondernemingsraden hebben vaak maandelijks vergaderingen waarbij in grote lijnen dezelfde onderwerpen terugkeren. Hiervoor heeft Notulen Software een ´Template´ feature gebouwd. Een template is een structuurbasis die je kunt opslaan om bij terugkerende vergaderingen telkens opnieuw te gebruiken. Zo ben je veel minder tijd kwijt met het voorbereiden van de vergadering!

 

Verder heeft elke genodigde van de vergadering direct toegang tot de vergadering, wanneer de admin tevreden is over de structuur van de vergadering kan hij/zij direct alle genodigden uitnodigen met één druk op de knop! Dit bespaart een hoop tijd vergeleken met het handmatig e-mailen van alle betrokkenen.

Na afloop van de vergadering is het mogelijk om een automatisch gegenereerd verslag te sturen naar zowel genodigden als externen van de vergadering. Dit maakt het snel en overzichtelijk teruglezen van wat de essentie van de vergadering was veel gemakkelijker en efficiënter!

 

Probeer het eens uit! Je kunt met ons gratis pakket vandaag nog beginnen met slimmer vergaderen.

Start een proefomgeving