Sommige verenigingen of stichtingen hebben moeite met gestructureerd vergaderen. Dit herken je misschien van alle talloze losse Word documenten op een Google Drive / Dropbox en de losse bestanden op iemands laptop. Je kunt er ook niet echt snel en gemakkelijk in terugzoeken. Wie leest die oude notulen ooit nog terug? Dat komt omdat het te veel moeite is om de belangrijke informatie te filteren. Daarom wil jij jouw notulen splitsen van de acties en besluiten. Je kunt er dan veel gemakkelijker in terugzoeken. Ook het toekomstige bestuur heeft hier veel profijt van. Met de zoekfunctie krijgen ze een feed met alle belangrijke informatie van hetgeen ze zoeken. Je kunt heel simpel scrollen en hoeft geen losse documenten te openen. Hierdoor vind jij binnen enkele seconden alles wat je nodig hebt!

Net als door het bestuur wordt er door commissies ook regelmatig vergaderd. Met de handige templates besparen zij ook veel tijd en creëer je een structuur die de commissieleden kunnen volgen. Nooit meer onduidelijkheid over wie nu welk actiepunt oppakt of wat nu precies de insteek is van een bepaald actiepunt. Vanuit je persoonlijke dashboard heb jij hier grip op.

 

 

Wanneer het weer tijd is voor een algemene ledenvergadering (ALV) is Notulen Software helemaal handig om te gebruiken. Je stuurt met 1 druk op de knop alle leden een uitnodiging met daarbij de agenda en bijlagen. Na afloop van de ALV stuur je wederom met 1 druk op de knop alle genodigden een verslag met daarin (1) overzicht acties en besluiten en (2) alle notulen, acties en besluiten per agendapunt.

Die splitsing van informatie zorgt ervoor dat je ook over een langere periode snel en gericht kunt terugzoeken. Wil jij ook slimmer en sneller vergaderen? Probeer ons gratis pakket en begin vandaag nog met slimmer vergaderen.

Start een proefomgeving