Vergadersoftware zorgt voor efficiënte en gestructureerde meetings. Digitaal vergaderen is de sleutel tot succesvolle meetings. Vergaderingen en brainstorms leveren jouw bedrijf een hoop op, maar kosten jou ook veel. Zonder dat jij het wellicht door hebt, gaat er een hoop kostbare tijd verloren door omslachtige vergader en notuleer processen. Daarom is 2021 het jaar voor jouw bedrijf om de keuze voor vergadersoftware te maken. Waarom moet jij digitaal vergaderen in 2021?

Vergadersoftware types

Er zijn twee soorten vergadersoftware die digitaal vergaderen mogelijk maken, deze zijn bovendien vaak in combinatie mogelijk.

Videosoftware

Het eerste type kan gebruikt worden bij vergaderingen waarbij de deelnemers zich (deels) op afstand van elkaar bevinden. In deze situatie is het nodig om een stabiele videoverbinding tot stand te brengen om succesvol te kunnen vergaderen. De meeste tools die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn reeds bekend bij een groot publiek. Voorbeelden hiervan zijn Skype, Zoom en Crovv. Wanneer alle deelnemers van een vergadering fysiek op dezelfde locatie aanwezig zijn, dan is videosoftware uiteraard niet nodig.

Vergadersoftware

Tevens is er speciale vergadersoftware op de markt, waarmee het gehele vergaderproces gedigitaliseerd kan worden in één online omgeving. Deze software is zowel waardevol voor vergaderingen op locatie, als vergaderingen op afstand. Met vergadersoftware worden vergaderingen online voorbereid (uitnodigingen versturen, bijlagen uploaden, en de agenda voorbereiden). Vervolgens kan in de online omgeving tijdens de vergadering de verslaglegging worden gedaan: notuleren, actiepunten toewijzen en beslissingen vastleggen. Na afloop kun je met één druk op de knop alle genodigden een verslag van de vergadering toesturen. Bovendien zorgt de software er voor dat de gehele verslaglegging inzichtelijk blijft en in de toekomst makkelijk kan worden geraadpleegd.

Waarom digitaal vergaderen?

Digitaal vergaderen is kostenbesparend

Oude notulen moeten doorgespit worden om beslissingen en informatie omtrent beslissingen terug te vinden, een tijdrovend proces. Tijd die veel beter geïnvesteerd kan worden in zaken die er voor jouw bedrijf echt toe doen, bijvoorbeeld het plegen van acquisitie. Tijd is geld, én het digitaliseren van jouw vergaderproces bezorgt jou een hoop bespaarde tijd. Ook in de voorbereiding van vergaderingen kan er door het gebruik van vergadersoftware een hoop tijd bespaard worden. Maak online een vergadering aan, de genodigden ontvangen automatisch een uitnodiging en het bijbehorende vergadertemplate wordt automatisch gegenereerd.

Afwezigheid is geen issue meer

Waarschijnlijk een herkenbaar issue binnen jouw bedrijf: een belangrijk persoon mist een vergadering door omstandigheden. Ziekte, persoonlijke omstandigheden of op pad om een klant binnen te halen. Slechts een klein deel van het legio mogelijke voorbeelden. De Notulen vergadersoftware creëert een gecentraliseerde online omgeving voor vergaderingen binnen jouw bedrijf. Afwezigen loggen in en krijgen onmiddellijk gemiste notulen, beslissingen en actiepunten gepresenteerd. Op deze manier hoeft de afwezige niet meer bijgepraat te worden. Hij of zij kan op zijn gemakje ’s avonds op de bank de notulen, beslissingen en actiepunten van de gemiste vergadering doornemen.

Vergadersoftware geeft inzicht

Jarenlang vergaderen bezorgt jouw bedrijf een berg met waardevolle informatie. Echter, ongestructureerde informatie is helemaal niet waardevol. Door vergadersoftware te gebruiken worden jouw vergaderingen online gecentraliseerd. Eindelijk komt er overzicht in jouw vergaderingen. Notulen worden gegroepeerd per agendapunt en zijn, mede door de zoekfunctie, gemakkelijk terug te vinden. Notulen Software zorgt ervoor dat ongestructureerde data wordt omgezet in waardevolle informatie waar jij belangrijke inzichten uit kunt halen.

Is dit het wel veilig?

Wij krijgen vaak de vraag of het gebruik van vergadersoftware wel veilig is. Wij kunnen garanderen dat het gebruik van Notulen Software, onze eigen online vergadersoftware, geheel veilig is en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over uw gegevens. Meer weten over wat wij doen om te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn? Neem gerust contact met ons op.

Vergadersoftware

Notulen Software is de tool die jij nodig hebt om in 2020 eindelijk digitaal te vergaderen. Voortaan kun jij digitaal vergaderen als een baas. Meer weten over de voordelen van Notulen software? Neem dan een kijkje op de rest van de website.

Ontvang 7 tips om minder, korter en beter te vergaderen

In ons nieuwe Ebook geven we jou de handvaten om jouw meeting proces productief te maken.

  • Tot wel 25% korter vergaderen

  • Structureer jouw vergaderproces en voorkom inefficiënties

  • Analyse en observaties van 1200+ organisaties

  • Praktische tips en tricks voor jouw vergaderingen

Download gratis
Ebook Notulen Software Ebook Notulen Software
ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software

Effectieve vergaderingen

Heeft jouw team ook vaak langdradige vergaderingen waarin geen echte besluiten worden genomen? Zorg voor effectieve en bruikbare vergaderingen met een goede voorbereiding, overzichtelijke notulen en concrete actiepunten en beslissingen. Stimuleer jouw team om effectief te vergaderen met Notulen Software.

Meer tijd voor werkzaamheden

Met Notulen Software worden vergaderingen moeiteloos 33% korter. Dat betekent een besparing tot 3 uur per medewerker per week. Daarnaast heb je door effectief te vergaderen minder vergaderingen nodig. Zo krijg je kostbare tijd terug om je te concentreren op wat echt belangrijk is: jouw werkzaamheden.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gestroomlijnd vergaderproces.

Gratis aanmelden
  • 30 dagen gratis
  • Geen creditcard nodig
  • Volledig AVG proof