Als netwerkorganisatie heb je regelmatig bijeenkomsten waar een vaste agenda structuur wordt aangehouden. Dit geldt niet alleen voor bijeenkomsten maar natuurlijk ook voor de bestuursvergadering en eventuele commissievergaderingen.

Bespaar tijd en moeite
Leg de structuur van jouw bijeenkomsten vast in verschillende templates. Door gebruik te maken van de template plan je binnen 10 seconden een nieuwe bijeenkomst in. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de juiste bijlagen te uploaden en je drukt op de knop ‘stuur email uitnodigingen’.

Optimale voorbereiding
Alle genodigden ontvangen van jou de email met uitnodiging voor de bijeenkomst. Bijgevoegd vinden ze de agenda in PDF en eventuele bijlagen zodat ze goed voorbereid op de bijeenkomst kunnen verschijnen.

Bevorder de kwaliteit van verslaglegging
Per agendapunt kun jij bijhouden wat er wordt besproken en welke acties en besluiten er worden gemaakt. De informatie wordt slim opgeslagen waardoor jij en alle genodigden altijd snel en gericht kunnen terugzoeken. Je hoeft nooit meer te zoeken naar oude emails of losse documenten die belangrijke informatie bevatten. Alles is makkelijk te raadplegen via de Notulen Software omgeving.

Automatiseer uitnodigingen en verslagen
Niet alleen de uitnodigingen verstuur jij gemakkelijk via het systeem. Na afloop van de bijeenkomst loop je de notulen nog even na en druk je op de knop om iedereen het verslag toe te sturen. Alle genodigden ontvangen een PDF met (1) alle notulen, acties en besluiten per agendapunt, en (2) een beknopt verslag van alleen alle acties en besluiten.

Ideaal voor online bijeenkomsten
Vergaderen jullie nu ook veel online? Je opent Notulen Software gemakkelijk in een 2e scherm zodat je tijdens online bijeenkomst alles netjes kunt bijhouden. Na afloop van de bijeenkomst stuur jij met één druk op de knop het verslag naar alle deelnemers.

Ideaal voor commissiewerk
Indien jouw netwerkclub ook commissies heeft maak je voor iedere commissie een aparte template aan. De commissie kan zo ook sneller en slimmer vergaderen. Tevens heb jij als bestuur inzicht in alle vergaderingen binnen jullie omgeving. Zo kun je op ieder gewenst moment dus even spieken waar de commissie mee bezig is.

Voordelen voor het bestuur

✓ Direct winst van tijd en geld
✓ Inzicht in cruciale informatie
✓ Vergaderen wordt leuker en productiever

Voordelen voor de deelnemers

✓ Ontvang automatisch uitnodigingen en verslagen
✓ Inzicht in jouw eigen actielijst

Voordelen voor het secretariaat

✓ Automatiseer communicatie
✓ Overzicht van alle actiepunten

Voorkom verspilling van tijd en geld door inefficiënte vergaderingen. Start met het aanbrengen van structuur zodat ook jouw opvolgers hiervan kunnen profiteren.

Notulen App om slimmer te notuleren

Optimaliseer jouw meetings

Benieuwd wat slimme vergadersoftware voor jou kan betekenen?

Direct gratis aanmelden Verder lezen

Vele duizenden gingen jou al voor...

Haaglanden Medisch Centrum
Partij van de Arbeid
Gimbrere Advocaten
Future for Assistants
Vue Cinemas
Impres Online Impact
Golfclub Prise D'eau Tilburg
JCI Hart van Brabant
Relined Fiber Network
Fyzio Totaal