Veel organisaties gebruiken nog Word-documenten of zelfs pen en papier om hun vergaderingen in vast te leggen. Dit komt omdat men vaak wilt vasthouden aan tradities. Echter kun je veel tijd en moeite besparen met handige vergader software. Je automatiseert hiermee onnodig handwerk en je maakt informatie inzichtelijk. Niet allen voor het huidige bestuur maar vooral ook voor de opvolgers.

Bespaar tijd en moeite
Leg de structuur van vergaderingen vast in door middels van vergader templates. Je gebruikt een template om nieuwe vergaderingen binnen 10 seconden te plannen. Met 1 druk op de knop stuur jij genodigden een uitnodiging met de agenda en eventuele bijlagen. Na afloop van de vergadering druk je wederom op de knop zodat alle genodigden een beknopt verslag ontvangen van de vergadering.

Optimale voorbereiding
Met het beknopte verslag kunnen genodigden zich makkelijker en sneller inlezen voor de volgende vergadering. Je hoeft nooit meer een lange lap notulen te raadplegen want met Notulen Software ontvangt iedereen een samenvatting van de acties en besluiten. In veel gevallen is dit meer dan voldoende om de inhoud van de vergadering te omvatten.

Bevorder de kwaliteit van verslaglegging
Per agendapunt houd jij de notulen apart bij van de acties en besluiten. De notulen dienen slechts ter referentie want het draait om de gemaakte acties en besluiten. Door deze informatie te splitsen kun je nu en in de toekomst veel gerichter en sneller terugzoeken. Niet alleen het secretariaat profiteert hiervan want ook alle andere genodigden kunnen snel en gericht terugzoeken naar informatie. Ze hoeven jou dus niet te bellen, mailen of appen want alles is inzichtelijk via Notulen Software.

Controle op gemaakte afspraken
Een agendapunt kun je vullen met de notulen, acties en besluiten. Zo wijs je gemakkelijk een actie toe aan één of meerdere collega’s. In de volgende vergadering pak je eenvoudig de eerder gemaakte acties erbij. Zo kun je nog beter opvolgen of iedereen zijn taken goed uitvoert.

Voorkom verspilling van tijd en geld door inefficiënte vergaderingen

✓ Direct winst van tijd en geld
✓ Inzicht in cruciale informatie
✓ Vergaderen wordt leuker en productiever
✓ Overzicht in actiepunten en beslissingen

 

 

Optimaliseer jouw meetings

Benieuwd wat slimme vergadersoftware voor jou kan betekenen?

Direct gratis aanmelden Verder lezen

Vele duizenden gingen jou al voor...

Haaglanden Medisch Centrum
Partij van de Arbeid
Gimbrere Advocaten
Future for Assistants
Vue Cinemas
Impres Online Impact
Golfclub Prise D'eau Tilburg
JCI Hart van Brabant
Relined Fiber Network
Fyzio Totaal