Gestructureerd vergaderen met jouw vereniging of stichting, hoe doe je dat? Omdat vergaderingen veelal dezelfde structuur volgen kun je veel tijd en moeite besparen door bepaalde handelingen te automatiseren. Denk aan het klaarzetten van de agenda, verzamelen van agendapunten, versturen van uitnodigingen en het achteraf delen van de notulen.

Bevorder de kwaliteit van verslaglegging
In veel gevallen worden vergaderingen vastgelegd in losse documenten. Dit resulteert in een grote hoop aan documenten die niet makkelijk te raadplegen zijn. Door jouw notulen te splitsen van de acties en besluiten blijft informatie beter inzichtelijk en kun je in de toekomst veel sneller en gerichter terugzoeken.

Automatiseer communicatie
Met 1 druk op de knop stuur jij de uitnodigingen naar de genodigden. Ook deel je met 1 druk op de knop een beknopt verslag van jouw vergadering. Hiermee stimuleer je deelnemers om de notulen van vorige vergadering nog even te raadplegen en zo beter voorbereid op de volgende meeting te verschijnen.

Vergemakkelijk kennisoverdracht
Binnen verenigingen wisselen besturen en commissies regelmatig. Door met handige vergader software te werken geef je nieuwe bestuursleden direct toegang tot alle voorgaande bestuursvergaderingen. Je bevordert hiermee de kennisoverdracht omdat informatie makkelijker te vinden is voor jouw opvolgers.

Vind cruciale informatie binnen enkele seconden
Omdat jouw notulen gesplitst worden opgeslagen vinden jij en andere bestuursleden veel sneller de belangrijke acties of besluiten uit het verleden. Je hoeft nooit meer te zoeken in en naar documenten. De zoekresultaten filteren direct de informatie op jouw scherm zodat je alleen maar hoeft te scrollen.

Structuur voor de hele vereniging
Met de templates breng jij de nodige structuur aan in de vereniging. Dit is nu handig maar vooral ook fijn voor jouw opvolgers. Het wordt voor hen nog makkelijker om het beleid en de bedrijfsvoering van de vereniging te hanteren. Je bespaart zowel het huidige bestuur als alle opvolgers veel tijd en moeite.

Voorbeelden
Als vereniging kun je bijvoorbeeld templates maken voor de algemene ledenvergadering (ALV) en voor de bestuursvergaderingen. In deze vergaderingen volg je namelijk veelal dezelfde structuur. Dit geldt overigens ook voor commissiewerk. Per commissie maak een aparte template aan zodat ook zij efficiënter kunnen vergaderen.

Voorkom verspilling van tijd en geld door inefficiënte vergaderingen

✓ Direct winst van tijd en geld
✓ Inzicht in cruciale informatie
✓ Vergaderen wordt leuker en productiever
✓ Overzicht in actiepunten en beslissingen

 

 

Optimaliseer jouw meetings

Benieuwd wat slimme vergadersoftware voor jou kan betekenen?

Direct gratis aanmelden Verder lezen

Vele duizenden gingen jou al voor...

Haaglanden Medisch Centrum
Partij van de Arbeid
Gimbrere Advocaten
Future for Assistants
Vue Cinemas
Impres Online Impact
Golfclub Prise D'eau Tilburg
JCI Hart van Brabant
Relined Fiber Network
Fyzio Totaal