Van passieve naar actieve meetings

Veel mensen zien meetings als tijdverspilling. Vaak is dat terecht. Notulen Software helpt jou en jouw team om inefficiënte passieve meetings te veranderen in resultaatgerichte actieve meetings die wél iets opleveren.

ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
National Networking Company - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software

1. Matige voorbereiding

De meeting is net begonnen en je merkt al snel dat je teamleden slecht voorbereid zijn. De agenda is niet bekend, documenten zijn niet gelezen en vrijwel niemand heeft een nuttige bijdrage. Dat wordt een lange zit…


2. Informatieverlies

Je kunt belangrijke informatie uit vorige meetings niet terugvinden. Je hebt een stapel rommelige mappen en documenten met onoverzichtelijke notulen. Maar laten de notulen die je nodig hebt nu net onvindbaar zijn.


3. Meetings zijn langdradig

Meetings duren lang en na afloop overheerst het gevoel: “Wat zijn we nu eigenlijk opgeschoten?” Precies: bar weinig. De besluitenlijst is akelig leeg en je gaat weer over tot de orde van de dag.


4. Acties worden niet uitgevoerd

Tijdens de meeting zijn er actiepunten toegewezen aan verschillende deelnemers en wordt er instemmend geknikt. Twee weken later hebben jullie weer een meeting en wat denk je? Vrijwel geen enkele actie is afgerond.

“We hebben de netto vergadertijd drastisch kunnen reduceren door beter te plannen en notulen beter voor te bereiden”

Hedwig Wassing, Tilburg

Directeur Prise D'eau Golf

Wij werken nu met volle tevredenheid een aantal maanden met NotulenSoftware. Het is heel fijn om alles bij elkaar te hebben, iedereen heeft dezelfde informatie voor zich en niemand hoeft meer te zoeken naar documenten.

Anita Buiteman

Oprichter - A Solution

LinQuake gebruikt Notulen software voor alle interne vergaderingen. Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan.

Dave van den Akker (42)

Directeur - LinQuake

Een paar maanden ervaring met Notulen Software en ik kan nu al niet meer zonder. Geen word documenten meer nodig om een agenda op te stellen. Wat vooral handig is is het overzicht met actie- en beslispunten. Alle medewerkers kunnen er in werken en zelf ook eigen actiepunten toevoegen voor het deel waarvoor ze toegang hebben. Eigenlijk wijst alles voor zich maar indien je toch nog vragen hebt is de helpdesk van Notulen Software snel en laagdrempelig te bereiken!

Ageeth Mulder (36)

Praktijkmanager Huisartsenpraktijk ELIM

We gebruiken de notulen software nu iets meer dan een maand intensief. Hoewel we eerst nog even moesten wennen aan het notuleren zelf heeft de app ons enorm geholpen met het structuren van vergaderingen en meetings. Met de handige templates kunnen we snel terugpakken op de eerdere meetings. zodat beslissingen en acties kunnen worden teruggekeken en geevalueerd. Wij gebruiken het voor alle meetings, zowel intern als extern en het heeft ons nu al geholpen bij het verder versimpelen van onze overlegstructuur.

Joost Verheijen (34)

Directeur - Z.Kracht

Handige tool die niet alleen tijd bespaard maar ook hoofd en bijzaken goed weet te scheiden. Opvolging gaat hierdoor makkelijker en vergaderingen zijn efficiënter. Je kunt de software snel eigen maken en als je het eenmaal gewend bent kun je niet meer zonder vergaderen. Aanrader dus!

Robbert Marks (37)

Directeur - Marks BV

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Niet alleen voor interne meetings, maar ook voor meetings met klanten is de software erg handig. Aanrader!

Johan de Wit (33)

Directeur - Nordhaven

We gebruiken de Notulen Software voor het notuleren van de overleggen met diverse prospects van Time IT. Het is prettig om een centrale plaats te hebben voor de notulen en aantekeningen. Het scheelt in ieder geval veel tijd en daardoor erg handig voor allerlei soorten overleggen. Echt een aanrader!

Peter van Deutekom

Directeur - Time IT

Ideale tool om de vergaderingen van JAMwerkt in vast te leggen en vooral op een makkelijke manier actiepunten op te stellen die vervolgens ook heel makkelijk terug te zoeken zijn. Een groot voordeel is ook dat je je eigen actiepunten eenvoudig in je dashboard ziet, opgesomd vanuit alle vergaderingen die je gevoerd hebt. Kortom, ik zou de tool zeker aanbevelen als je je vergaderproces wil digitaliseren!

Ruud Schippers (28)

Directeur - JAMwerkt

Ik gebruik Notulen Software als commissielid van de 013 Business Tour (JCI Hart van Brabant). Vaak zijn notulen en agenda's allemaal aparte documenten. Het is dan vaak lastig om een taak of besluit terug te vinden. Het is ook vaak moeilijk om als nieuw commissielid snel terug te vinden wat er in het verleden is besproken en/of afgesproken. Met Notulen Software is dat verleden tijd want je kunt alles heel eenvoudig en snel vinden. Met 1 druk op de knop kun je na je vergadering een hele overzichtelijke lijst van besluiten en taken aan de deelnemers van de vergadering sturen. Het werkt echt super fijn!

Bart Baars (31)

Advocaat - Westpoint advocaten

Wij zijn blij dat wij het al gebruiken. De netto vergadertijd kunnen we drastisch reduceren omdat iedereen op zijn/haar eigen moment al input op de agendapunten kan toevoegen voor de vergadering begint. Briljant is dat!

Hedwig Wassing (63)

Directeur - Prise D'eau

Herken je dat? Je moet een vergadering notuleren, maar voor de meeting ben je druk met agendapunten verzamelen, je sjablonen in Word of Excel werken niet altijd optimaal en na afloop blijf je maar bezig met die openstaande actiepunten, om nog maar niet te spreken over het terugvinden van eerder genomen besluiten en het zoeken naar de juiste versie van de notulen of bijlagen. Met NotulenSoftware is dit verleden tijd. De tool is praktisch, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, daarom ben ik enorm fan van deze tool!

Hinke Veldhuizen

Personal VA Coach - Future for Assistants

Als student met veel project- en groepswerk gebruik ik het dagelijks tijdens daily stand-ups en besprekingen. Met de tool kun je templates met een vaste agenda aanmaken, wat zorgt voor een eenvoudig gebruik en een goede structuur. Iets wat hiervoor vaak ontbrak. Doordat actiepunten(taken) en beslissingen gelijk gekoppeld kunnen worden aan de betreffende persoon, blijft alles overzichtelijk in het dashboard.

Bas van der Werf (25)

Directeur - HalloLex

LinQuake gebruikt Notulen software voor alle interne vergaderingen. Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan.

Dave van den Akker (40)

Directeur LinQuake

Notulen Software meetings and templates
Notulen Software feature send report
Notulen Software feature past meetings
Notulen Software feature weekly meeting
Notulen Software feature search
Notulen Software feature integrations

Daarnaast levert het nog een aantal voordelen op die onbetaalbaar zijn:

Betere nachtrust

Jullie vergaderen korter en scherper, waardoor minder mensen wegdutten. Daardoor slapen ze ’s nachts beter en zijn ze ’s morgens scherper.

Meer werkplezier

Je medewerkers houden véél meer tijd over om het werk te doen waarvoor ze zijn aangenomen, nieuwe skills te ontwikkelen en die te endorsen op LinkedIn.

Minder ontbossing

Haastig geprinte agenda’s en notulen met een nietje erdoor? Kom op zeg! Notulen Software is volledig digitaal. Minder papierverspilling dus. Lekker duurzaam bezig!

Tevreden klanten

‘Marcel zit in vergadering, kan ik een terugbelnotitie maken?’ Dat is irritant voor de beller want die wil nú Marcels stem horen. Korter vergaderen = minder terugbelverzoeken!

Leuke bedrijfsuitjes

Een mkb-bedrijf met twintig vergaderbevoegden kan makkelijk 50k euro per jaar besparen door Notulen Software. Dat kan mooi in de bedrijfsuitjes-pot. Dagje varen in Den Bosch? No, we’re going to Ibiza!

Before & After

Goede voorbereiding, tijdig verspreide agenda’s, notulen in huisstijl en overzichtelijke actielijstjes - waarmee je verzuimende collega’s om de oren kunt slaan - een eitje. Zo worden vergaderingen kernachtig en nuttig.

Integraties

Alleen is ook maar alleen, maar Notulen Software spreekt de talen van 3000+ andere tools vloeiend. Eat that, Ivo Niehe! Ons platform past zich aan aan jouw agenda en andere software!

Veilig werken in de cloud

Hackers of gecrashte schijven bezorgen jou geen slapeloze nachten meer. Met Notulen Software worden als jouw documenten en vergaderingen veilig op geslagen (en geback-upt) in de cloud.