Niemand wordt gelukkig van een enorme lap notulen. Toch staat er vaak waardevolle informatie in. Met Notulen Software kun jij de waardevolle informatie opslaan in ‘actiepunten‘ en in ‘beslissingen‘. De overige zaken (waarom beslis je iets, of waarom wijs je iemand een actiepunt toe) kun je rustig vastleggen in de notulen. Zodoende scheiden wij de relevante informatie van de minder relevante informatie. Hierdoor is het ook veel simpeler om in de toekomst snel te zien welke waardevolle informatie jij hebt gecreëerd gedurende een vergadering. Bovendien hoeft jouw collega die bijvoorbeeld net terug is van zijn welverdiende vakantie slechts door het overzicht te bladeren om te weten wat jullie hebben afgesproken en besloten.
Exporteer jouw vergaderingen naar PDF of Word om ze te delen met collega's. Wil je voorafgaand aan de vergadering iets delen? Gebruik dan de 'stuur uitnodigingen' knop in het tabje van genodigden.
Stuur eenvoudig uitnodigingen en exports naar externe emailadressen. Zij hebben dus geen account nodig in jouw omgeving.
Splits jouw notulen op in acties, beslissingen en een stuk context. Hierdoor maak je de verslagen overzichtelijk en kan je in de toekomst snel en gericht terugzoeken.
Met templates bespaar je veel tijd in het plannen en uitnodigingen van mensen. Ook koppel je vergaderingen aan elkaar met de templates. Er verschijnt hierdoor bij jouw vergaderingen een panel met (openstaande) acties uit vorige vergaderingen.
Stuur alle genodigden een email met de agenda en eventuele bijlagen. De genodigden kunnen in de bijlagen ook een kalender bestand vinden om de agenda
Omdat jouw verslagen zijn gesplitst in acties, besluiten en notulen kunnen we een beter overzicht voor je tonen. Binnenkort komen er ook nog handige filter knoppen zodat je kunt zoeken per template of in een bepaalde periode.

Vergaderbaas Hinke Veldhuizen aan het woord
Future for Assistants