Het gebruik van meeting management software is in opkomst. Meeting management software helpt teams om op een kosteneffectieve manier het resultaat van meetings te maximaliseren. In Nederland is in de afgelopen jaren meeting software voornamelijk geadopteerd door gemeenten en andere overheidsinstanties. Langzaam maakt deze software ook zijn intrede op de markt van het MKB, stichtingen en verenigingen. Het optimaliseren van het vergaderproces heeft nu eenmaal grote voordelen welke resulteren in minder frustraties én besparing van tijd en geld!

Meeting Software

Onder meeting software worden vaak, zeker als gevolg van COVID-19, tools als Zoom, Skype en Google Meet verstaan. Deze tools zijn inderdaad ook bruikbaar voor digitale vergaderingen, maar vallen niet onder de noemer ‘meeting management software.’ Meeting Software onderscheidt zich door optimalisatie door te voeren in het gehele vergaderproces. Enkele concrete voorbeelden:

  • Voorbereiding: het automatiseren van uitnodigingen
  • Verslaglegging: gemakkelijk notulen, acties en besluiten scheiden
  • Afwikkeling: het genereren van een overzichtelijk en mooi opgemaakt verslag
  • Opvolging: automatische reminders voor openstaande acties

Dit zijn dus slechts enkele voorbeelden, maar hierdoor krijg je vast een beter beeld. 

“We gebruiken de meeting management software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Niet alleen voor interne meetings, maar ook voor meetings met klanten is de software erg handig. Aanrader!” – Johan dit Wit, Nordhaven

Notulen App om slimmer te notuleren

Meeting Management

Meeting Management is vaak de verantwoordelijkheid van de directeur, manager of secretaresse/assistant. Het management van het meetingproces resulteert vaak in veel frustraties. Uit onderzoek onder secretaresses is gebleken dat chaotische communicatie, verslaglegging, niet opgevolgde acties en een slechte voorbereiding als grote frustraties worden ervaren in het vergaderproces. Dit heeft tot gevolg dat meetings als ontzettend frustrerend worden ervaren binnen veel organisaties: ze geven een nutteloos en omslachtig gevoel. 

Door gebruik te maken van software voor meeting management wordt het vergaderproces gestroomlijnd. Frustraties verdwijnen en met de efficiëntie die ontstaat wordt een hoop tijd en geld bespaard. 

Notulen Software

Notulen Software is dé meeting management software voor het Nederlandse MKB, stichtingen en verenigingen. De tool optimaliseert het gehele meeting management proces: van voorbereiding tot verslaglegging én van afwikkeling tot opvolging. Wil jij de voordelen direct zelf ervaren? Dat kan! Notulen Software heeft een freemium pakket. Klik hier om direct te starten. Eerst meer informatie? Klik hier om een kijkje te nemen op de website.

Door David Schulpen

Vergaderbaas

Inhoudsopgave

Gratis E-book

Voorkom tijd en geldverspilling door omslachtige vergaderprocessen
  • Een optimaal vergaderproces

  • Betere voorbereiding, verslaglegging en afwikkeling

  • Input van 500+ verschillende organisaties

  • Handige tips om beter te vergaderen en notuleren

Download gratis
Huis en hypotheek logo
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
ETZ Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
National Networking Company - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Golfclub Prise D'eau Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software