Een Notulen App helpt jou om slimmer en makkelijker te notuleren.  In dit blog laten wij jou zien hoe dé Notulen App dit voor jou realiseert: Notulen Software. Uiteraard bekijken we ook welke voordelen Notulen Software nog meer heeft.

Notuleren met een Notulen App

Hoe maakt Notulen Software het notulerproces slimmer en makkelijker? Wanneer jij Notulen Software opent, geeft de app jou een helder overzicht van de geplande meetings. Wanneer je vervolgens een meeting opent, zie je een duidelijk overzicht van de agenda. Wanneer je op een agendapunt klikt, opent de editor: je kunt starten met notuleren!

Tijdens het notuleren helpt Notulen Software jou met slimmer en makkelijker werken. Aan de rechterkant van het scherm staat een overzicht van acties en besluiten. Zo kun jij deze al tijdens het notuleren scheiden van de context (de notulen). Heb je een actie of besluit tussen de notulen getypt? Door de tekst te selecteren kun je er met de sneltoetsen in no-time een actie of besluit van maken, super makkelijk!

Na afloop van de meeting kun je met één druk op de knop een verslag van de vergadering exporteren, of zelfs direct verzenden naar alle genodigden. De Notulen App genereert in het verslag automatisch een helder overzicht van alle acties en besluiten. Ook de notulen worden overzichtelijk weergegeven bij de bijbehorende agendapunten. Op deze manier bespaar je direct tijd in de afwikkeling van een vergadering. 

Overige voordelen

De Notulen App “Notulen Software” kan voor veel meer ingezet worden dan alleen notuleren. Notulen Software maakt het gehele vergaderproces efficiënter: voorbereiding, verslaglegging, afwikkeling en opvolging. We zullen kort enkele voordelen van werken met Notulen App opsommen:

  • Al je verslagen van meetings worden opgeslagen in een gestructureerde digitale en gecentraliseerde omgeving. In het dashboard kan gefilterd worden op meeting type. Zo hoef je niet meer te werken met chaotische mappenstructuren in Google Drive, maar werk je binnen een overzichtelijke omgeving.
  • Door te werken met meeting templates bespaar je veel tijd tijdens het voorbereiden van meetings. Met één druk op de knop genereert de notulen app een geraamte van de agenda en worden de standaard genodigden toegevoegd.
  • De zoekfunctie van Notulen Software zorgt ervoor dat jij gemakkelijk informatie terugvindt in de oude meetings. Nooit meer tientallen losse documenten aanklikken om informatie uit een meeting terug te vinden! 
  • Iedereen binnen jouw organisatie heeft een gepersonaliseerd dashboard met zijn of haar actiepunten. Ook ontvangt iedereen enkele dagen voor de deadline van een actie een reminder per email. Zo heeft niemand meer smoesjes voor niet voltooide acties!

Notulen Software heeft nog een meer voordelen. Klik hier om te zien wat de Notulen App nog meer voor jou kan betekenen.

Door David Schulpen

Inhoudsopgave

Gratis E-book

Voorkom tijd en geldverspilling door omslachtige vergaderprocessen
  • Een optimaal vergaderproces

  • Betere voorbereiding, verslaglegging en afwikkeling

  • Input van 500+ verschillende organisaties

  • Handige tips om beter te vergaderen en notuleren

Download gratis
ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
National Networking Company - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software