Ons verhaal

Waarom

Vergaderingen leverden ons een hoop frustraties op. Ons vergaderproces verliep voor ons gevoel vaak inefficiënt. Men kwam slecht voorbereid naar vergaderingen, de notulist kon het tempo niet bijbenen en we wisten belangrijke informatie uit voorgaande notulen niet meer terug te vinden. Wij gingen op zoek naar een tool die ons kon helpen met het optimaliseren en digitaliseren van ons vergaderproces. Echter, we vonden geen tool die voldeed aan al onze wensen. Wij besloten het heft in eigen handen te nemen en een vergadertool te ontwikkelen die ons laat vergaderen als bazen. In 2018 is Notulen software gelanceerd. Momenteel heeft Notulen Software al meer dan 140 gebruikers en groeit in een snel tempo.

Vergaderen en notuleren kunnen een hoop frustraties opleveren, ons doel is om deze voor iedereen weg te nemen. Alle bedrijven die efficiënter willen werken, moeten kunnen genieten van de voordelen van Notulen software. 

Wie

Notulen software is onderdeel van de DUODEKA coöperatie. DUODEKA is een ontwikkelaar van online verdienmodellen. De coöperatie heeft al voor vele gave klanten opdrachten mogen uitvoeren. Naast Notulen software heeft DUODEKA nog drie dochterondernemingen: Backbone Works, Mr. Winston en Young IT Group.

Waar

DUODEKA en Notulen software zijn beide gevestigd in het Nwe Faxx te Tilburg. Op de derde verdieping van het prachtige kantoorgebouw zijn wij te vinden. Het Nwe Faxx is het meest duurzame gebouw van Tilburg.