Voorkom verspilling van tijd en geld door inefficiënte vergaderingen en slechte notulen

check Directe winst van tijd en geld

check Inzicht in cruciale informatie

check Vergaderen wordt leuker en productiever

check Overzicht in acties en besluiten


Nope, ik blijf liever tijd verspillen

We hebben de netto vergadertijd drastisch kunnen reduceren door beter te plannen en notulen beter voor te bereiden

Hedwig Wassing, Tilburg

Directeur Golfclub Prise D'eau

agenda items
vergaderbazen
acties & besluiten

Ik herken je frustraties… Toen ik begon met ondernemen vergaderden wij met losse documenten. Continu het agenda bestand dupliceren en aanpassen om een nieuwe meeting te kunnen hebben. En als ik dan informatie wilde terugvinden, moest ik een map openen met tientallen losse documenten met de notulen erin. Wat was dat een gedoe. Daarom hebben wij Notulen Software ontwikkeld. Vergaderingen voorbereiden, vastleggen en opvolgen zou niet moeilijk hoeven te zijn. En doordat nu alles centraal staat, komen er nog legio voordelen bij. Mijn naam is Dion Duimel, ondernemer en directeur van Notulen Software. Sinds 2018 help ik organisaties met efficiënt vergaderen. Graag help ik jou organisatie om inefficiënte vergaderingen te voorkomen. Start nu jouw gratis proefomgeving, je zit nergens aan vast.

Dion Duimel

Directeur Notulen Software

Opvolging van acties

Wij helpen jou bij het opvolgen van alle actiepunten. Collega's zien in hun dashboard hun acties voor alle vergaderingen.

Bespaar veel tijd

Gebruikers besparen gemiddeld tot wel 50% tijd en de output is concreter.

Genereer en deel verslag

Maak eenvoudig een verslag met alle acties, besluiten en notulen per agendapunt.

LinQuake gebruikt Notulen software voor alle interne vergaderingen. Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan.

Dave van den Akker (40)

Directeur LinQuake

Als penningmeester bij een studievereniging hield ik nog altijd notulen, agenda en taken bij in Word. Sinds sept. 2020 ben ik overgestapt op Notulen Software. Er is veel meer structuur in de vergaderingen, taken worden niet meer vergeten en ik heb mijn eigen to-do list altijd bij de hand. Omdat ik zo enthousiast ben heb ik inmiddels meerdere accounts, ik raad de oplossing daarom van harte aan voor iedereen die het maximale uit zijn/haar tijd wilt halen.
Pieter Vreeburg (24)

Pennigmeester

Dankzij deze tool ben ik binnen mijn organisatie sneller en efficiënter gaan vergaderen, waardoor ik meer tijd overhoud aan primaire activiteiten binnen mijn organisatie. Vooral de structuur van de tool en het overzicht dat dit genereert is voor mij een groot pluspunt.
Wiebe Kuijpers (26)

Consultant

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken voor een project en we zijn er blij mee. Het is even werk om het in te richten maar het is super om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Ook voor vergaderen op afstand is het in deze thuiswerkperode ideaal. Top is dat iedereen voor de bespreking al actief input op de agendapunten kan toevoegen.
Ingrid Lavrijssen

Bestuurslid - De Maackers

Handige tool die niet alleen tijd bespaard maar ook hoofd en bijzaken goed weet te scheiden. Opvolging gaat hierdoor makkelijker en vergaderingen zijn efficiënter. Je kunt de software snel eigen maken en als je het eenmaal gewend bent kun je niet meer zonder vergaderen. Aanrader dus!
Robbert Marks (34)

Investor & CEO - Marks BV

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Niet alleen voor interne meetings, maar ook voor meetings met klanten is de software erg handig. Aanrader!
Johan de Wit (26)

Ondernemer - Nordhaven

We gebruiken de Notulen Software voor het notuleren van de overleggen met diverse prospects van Time IT. Het is prettig om een centrale plaats te hebben voor de notulen en aantekeningen. Het scheelt in ieder geval veel tijd en daardoor erg handig voor allerlei soorten overleggen. Echt een aanrader!
Peter van Deutekom

Directeur - Time IT

Ideale tool om de vergaderingen van JAMwerkt in vast te leggen en vooral op een makkelijke manier actiepunten op te stellen die vervolgens ook heel makkelijk terug te zoeken zijn. Een groot voordeel is ook dat je je eigen actiepunten eenvoudig in je dashboard ziet, opgesomd vanuit alle vergaderingen die je gevoerd hebt. Kortom, ik zou de tool zeker aanbevelen als je je vergaderproces wil digitaliseren!
Ruud Schippers (28)

Directeur - JAMwerkt

LinQuake gebruikt Notulen software voor alle interne vergaderingen. Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan.
Dave van den Akker (39)

Directeur - LinQuake

Ik gebruik Notulen Software als commissielid van de 013 Business Tour (JCI Hart van Brabant). Vaak zijn notulen en agenda's allemaal aparte documenten. Het is dan vaak lastig om een taak of besluit terug te vinden. Het is ook vaak moeilijk om als nieuw commissielid snel terug te vinden wat er in het verleden is besproken en/of afgesproken. Met Notulen Software is dat verleden tijd want je kunt alles heel eenvoudig en snel vinden. Met 1 druk op de knop kun je na je vergadering een hele overzichtelijke lijst van besluiten en taken aan de deelnemers van de vergadering sturen. Het werkt echt super fijn!
Bart Baars (29)

Advocaat - Westpoint advocaten

Wij zijn blij dat wij het al gebruiken. De netto vergadertijd kunnen we drastisch reduceren omdat iedereen op zijn/haar eigen moment al input op de agendapunten kan toevoegen voor de vergadering begint. Briljant is dat!
Hedwig Wassing (65)

Directeur - Prise D'eau

Herken je dat? Je moet een vergadering notuleren, maar voor de meeting ben je druk met agendapunten verzamelen, je sjablonen in Word of Excel werken niet altijd optimaal en na afloop blijf je maar bezig met die openstaande actiepunten, om nog maar niet te spreken over het terugvinden van eerder genomen besluiten en het zoeken naar de juiste versie van de notulen of bijlagen. Met NotulenSoftware is dit verleden tijd. De tool is praktisch, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, daarom ben ik enorm fan van deze tool!
Hinke Veldhuizen (35)

Personal VA Coach - Future for Assistants

Bij Heabb werken we al een tijdje met Notulen Software. Het is een makkelijke en efficiënte tool om vergaderingen in bij te houden. We hebben verschillende templates zodat we snel kunnen starten. Door middel van de agenda ga je snel en doeltreffend door de meetings heen zodat je niks vergeet. Je kunt actiepunten aanmaken en toewijzen die vervolgens terug te vinden zijn bij je eigen dashboard.
Tom Heeren (23)

Eigenaar HEABB

Als student met veel project- en groepswerk gebruik ik het dagelijks tijdens daily stand-ups en besprekingen. Met de tool kun je templates met een vaste agenda aanmaken, wat zorgt voor een eenvoudig gebruik en een goede structuur. Iets wat hiervoor vaak ontbrak. Doordat actiepunten(taken) en beslissingen gelijk gekoppeld kunnen worden aan de betreffende persoon, blijft alles overzichtelijk in het dashboard.
Bas van der Werf (21)

Eigenaar - HalloLex

Haaglanden Medisch Centrum
Partij van de Arbeid
Gimbrere Advocaten
Future for Assistants
Vue Cinemas
Impres Online Impact
Golfclub Prise D'eau Tilburg
JCI Hart van Brabant
Relined Fiber Network
Fyzio Totaal

"Met Notulen Software verkorten wij onze effectieve vergadertijd. Dit bespaart ons iedere week honderden euros!"

Stroomlijn jouw processen

Duizenden gebruikers gingen je voor

Starter

5 / maand incl. 3 gebruikers 50 / jaar incl. 3 gebruikers

  • Onbeperkt templates
  • Actiebeheer & email reminders
  • Samenvattingen genereren
  • Een veilige, online werkplek
  • Probeer 30 dagen gratis
Start proefperiode

Maak jij vandaag nog een einde aan jouw inefficiënte vergaderingen?

Veilig werken in de cloud

Jouw data wordt versleuteld opgeslagen op servers bij TransIP Nederland. Zij zijn ook ISO 9001 en 27001 en NEN gecertificeerd. De versleuteling zorgt ervoor dat alleen de users binnen jouw omgeving de data kunnen bekijken en verder niemand. Verder maken wij elke 4 uur een back-up van de data. Mocht er ooit iets gebeuren dan kunnen we dus altijd een versie van dezelfde dag terugzetten.

Meer lezen