Voordelen voor deelnemers

Gecentraliseerde vergaderomgeving

Het begin van een nieuwe week. Je opent Notulen software en ziet dat je deze week aanwezig bent bij twee vergaderingen. Je neemt de agendapunten van de vergadering van vandaag alvast door en vinkt jouw volbrachte actiepunten af. Ook zie je dat het secretariaat nog een aanvullend document heeft geüpload. Na alles doorgenomen te hebben, verschijn jij goed voorbereid op de vergadering. De uitnodiging voor de brainstorm van volgende week ontvang jij automatisch in jouw mailbox.

Overzicht

Het overzichtelijke dashboard van Notulen software geeft jou overzicht. Bekijk welke actiepunten er nog open staan en neem de agendapunten voor de volgende vergadering alvast door. Bovendien geeft de zoekfunctionaliteit jou de mogelijkheid om heel snel informatie te vinden in grote hoeveelheden data. De informatie waar jij naar op zoek bent wordt overzichtelijk weergegeven in de tool.

Lees alles terug

Heb jij vanwege omstandigheden een vergadering niet kunnen bijwonen? Open Notulen software en klik de gemiste vergadering aan. Je kunt op je gemak alle notulen teruglezen. Ook worden genomen beslissingen overzichtelijk gepresenteerd. Actiepunten die aan jou zijn toegewezen zijn zichtbaar in het dashboard. Zo blijf jij up to date zonder dat jouw collega’s je moeten bijpraten.

Voordelen voor het management

Voordelen voor het secretariaat