Voordelen voor het secretariaat

Gecentraliseerde online vergaderomgeving

Het gehele vergaderproces wordt gecentraliseerd in een online vergaderomgeving. Het dashboard geeft overzicht en structuur. Notulen software is het ideale hulpmiddel om de vergaderingen binnen jullie bedrijf in goede banen te leiden.

Goede voorbereiding

Voorafgaand aan de vergadering publiceer je de agendapunten alvast in de tool, én aanvullende documenten kun je alvast uploaden. Ook kun je actiepunten toewijzen aan de genodigden, die automatisch een mailtje ontvangen met de uitnodiging. Notulen software zorgt ervoor dat jij dat touwtjes in handen houdt en iedereen optimaal voorbereid naar vergaderingen komt.

Snellere en betere informatievoorziening

Jij kunt met Notulen software het management en jouw collega’s sneller en beter voorzien van informatie. Actiepunten, beslissingen en notulen worden overzichtelijk weergegeven. De zoekfunctie laat jou gemakkelijk en super snel terugzoeken in oude notulen. Heb je informatie nodig die enkele maanden geleden ter sprake is gekomen in een vergadering? Geen probleem, de zoekfunctie zorgt ervoor dat jij binnen enkele seconde de gewenste informatie hebt teruggevonden. Geen omslachtig zoekwerk meer voor jou en je collega’s.

Voordelen voor het management

Voordelen voor deelnemers