p Voordelen voor het secretariaat | Notulen Software

Werk jij nog altijd met Word of Excel sjablonen voor je notulen? Kost het je veel tijd om alle input voor de vergadering te verzamelen of blijf je maar op de openstaande actiepunten terugkomen? 

De voordelen:

  • Alle meetings inclusief agenda’s, genodigden, bijlagen en notulen op één plek verzameld. Nooit meer op zoek naar bijlagen of de laatste versie van de notulen.
  • Agenda templates helpen je in een handomdraai een nieuwe meeting opzetten. De genodigden vinden in NotulenSoftware alle informatie over de vergadering terug. Iedereen is optimaal voorbereid!
  • Acties kun je in de tool met een deadline toewijzen aan de juiste persoon. Iedereen weet wat hij/zij moet doen. Structuur voor de hele organisatie.
  • Geen notulen meer rondsturen of actiepunten bewaken.
  • Met de prachtige zoekfunctie kun jij binnen enkele seconden informatie uit voorgaande meetings terugvinden. Jij levert de gevraagde informatie in een handomdraai bij je leidinggevende aan.

Met Notulen software worden de vergaderingen in jouw organisatie nog productiever. Een efficiënt en kostenbesparend vergaderproces met een optimale informatievoorziening. En voor jou wordt het organiseren en notuleren van vergaderingen een stuk makkelijker, waardoor je tijd overhoud voor andere leuke dingen!

access_time
Bespaar tijd, moeite en frustraties
build
Creëer structuur voor de hele organisatie
search
Zoek snel terug naar bedrijfskritische informatie
history
Bouw historie op van belangrijke agendapunten
mail_outline
Voorkom onnodig lange e-mail threads
show_chart
Vergaderen wordt leuker en productiever

Vergader als een baas
Stroomlijn jouw vergaderproces

Vergaderbaas Hinke Veldhuizen aan het woord
Future for Assistants