“Het grote vergaderhandboek geeft vele nieuwe inzichten over het inrichten van het vergaderproces. Dit gratis e-book is van grote waarde voor ons geweest!”

Koen Lavrijssen (29), Tilburg

Eigenaar Mr. Winston

Nooit meer inefficiënte vergaderingen Inefficiënte vergaderingen waren voor ons een groot pijnpunt. Bovendien kwamen we erachter dat dit niet alleen voor ons geldt, maar voor vrijwel al onze collega ondernemers…  Daarom zijn wij de Instagram community @vergaderbazen gestart. Via deze weg delen wij onze eigen vergadertips én kunnen echte vergaderbazen hun vergadertips naar ons insturen. Op deze manier helpen wij iedereen een handje met efficiënter vergaderen. Uiteindelijk hebben wij besloten nog een stapje verder te gaan, efficiënte vergaderingen voorkomen namelijk dat jij onnodig veel tijd en geld verspilt aan vergaderingen. Met het grote vergaderhandboek krijg jij handvatten om jouw vergaderproces te optimaliseren.  In het gratis ebook vind jij praktische tips en structuren om jouw vergaderproces mee te optimaliseren. Op deze manier zul jij nooit meer tijd en geld verspillen met inefficiënte vergaderingen

Dion Duimel

Oprichter Notulen Software

We hebben de netto vergadertijd drastisch kunnen reduceren door beter te plannen en notulen beter voor te bereiden

Hedwig Wassing, Tilburg

Directeur Golfclub Prise D'eau

“Als alledaags bestuur van een grote studentenvereniging is efficiënt vergaderden een must. Dat lukt ons nu!”

Wiebe Kuipers (25)

Consultant

“Het grote vergaderhandboek geeft inzicht in de drie stappen van het vergaderproces. Hiermee kun je gelijk aan de slag!”

David Schulpen

Online Marketeer

De beste vergadertips en tricks in jouw inbox!

Voorkom inefficiënte vergaderingen en verhoog de productiviteit van jouw team met ons grote vergaderhandboek.

Ja, ik wil efficiënter vergaderen