ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software
“We hebben de netto vergadertijd drastisch kunnen reduceren door beter te plannen en notulen beter voor te bereiden”

Hedwig Wassing, Tilburg

Directeur Prise D'eau Golf

Board meeting Notulen Software

Een goede én snelle voorbereiding met meeting templates

Met Notulen Software zorg dat je tijdens een vergadering direct kan focussen op het doorhakken van knopen en het toewijzen van taken.

Laat deelnemers of voorafgaand aan de vergadering een gestructureerde agenda raadplegen en aanvullen. Zo zijn alle updates en mededelingen al overzichtelijk uitgewerkt bij de start van de vergadering.

Voorkom dat de voorbereiding van je vergaderingen een tijdrovend proces wordt door agenda’s die je regelmatig gebruikt op te slaan als templates.

Een bruikbaar resultaat, veilig opgeslagen in de cloud

Een vergadering is pas echt nuttig als het naast overzichtelijke notulen concrete actiepunten en beslissingen oplevert. Selecteer tijdens de vergadering een stuk tekst uit de notulen en zet het eenvoudig om tot een actie of besluit.

Met Notulen Software garandeer je bovendien een verzorgde documentatie, AVG-proof opgeslagen in de cloud. Zo kan je ook in de toekomst snel en gericht terugzoeken in al jouw vergaderingen.

Actions and decisions of your meeting with Notulen Software
Generate and share reports of your meetings Notulen Software

Stuur deelnemers automatisch een verslag na de meeting

Na afloop stuur jij met een druk op de knop de deelnemers van de vergadering een samenvatting met een persoonlijke actielijst per deelnemer. Indien gewenst kun je jouw Microsoft takenlijst koppelen om acties in Teams of Outlook op te volgen.

Mocht iemand zijn actiepunten vergeten zijn, dan verstuurt Notulen Software de e-mail reminders automatisch naar de betreffende collega.

"Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan."
Dave van den Akker

Directeur vertaalbureau LinQuake

Koppel met jouw favoriete tools

Alleen is ook maar alleen, maar Notulen Software spreekt de talen van 3000+ andere tools vloeiend. Eat that, Ivo Niehe! Ons platform past zich aan aan jouw agenda en andere software!

Veilig samenwerken in de cloud

Hackers of gecrashte schijven bezorgen jou geen slapeloze nachten meer. Met Notulen Software worden als jouw documenten en vergaderingen veilig op geslagen (en geback-upt) in de cloud.