Efficiënt werken is het zo doelmatig mogelijk naar een bepaald doel toewerken. Met zo min mogelijk middelen (tijd en geld) moet snel een bepaald resultaat bereikt worden. Anno 2021 is productiever en efficiënter werken een populair thema. Zowel op de werkvloer als in privésfeer. 

Enkele voorbeelden van inefficiënte werkprocessen die voor veel mensen herkenbaar zijn

  • Je werkt niet volgens de juiste prioriteit
  • Er vindt informatieverlies plaats
  • Teamleden hebben geen inzicht in elkaars werk
  • Je werkt zonder planning

In dit artikel bespreken we verschillende software tools om de efficiëntie binnen jouw organisatie te verhogen. Zowel die van jezelf als die van jouw collega’s.

Software om efficiënter te werken

Meeting Management Software

Het vergaderproces is binnen veel organisaties een ongelofelijk inefficiënt en arbeidsintensief proces. Een proces waar bij uitstek een flinke slag gemaakt kan worden vanuit het perspectief van efficiënt werken.

Veel organisaties kiezen daarom voor het gebruik van Meeting Management Software. Denk hierbij natuurlijk aan Notulen Software, de beste en meest voordelige vergadertool. Met de tool wordt het gehele vergaderproces geoptimaliseerd: voorbereiding, verslaglegging, afwikkeling en opvolging. Hoe deze software voor efficiëntie zorgt? Geautomatiseerde uitnodigingen en reminders, slimmer notuleren, automatisch verslagen genereren en nog veel meer. Dat is pas efficiënt werken!

Online Calendars

Klinkt misschien logisch, maar het gebruiken van een digitale kalender kan echt helpen. Door ‘s ochtends (of zelfs eerder) enkele minuutjes de tijd te nemen om je dag in te delen in blokken, kun je gedurende de dag veel efficiënter werken. Plan ook altijd tijd in voor onverwachte zaken. 

Archiveer informatie gestructureerd

Meetings, overleggen en andere vormen van communicatie leveren ontzettend veel informatie op. Deze informatie is waardevol en moet altijd bereikbaar zijn. Vaak worden deze rommelig vastgelegd: tientallen verschillende documenten verspreid over verschillende mappen, losse papieren notities of informatie die alleen ‘in het hoofd’ wordt opgeslagen. Ook voor het opslaan van informatie kan Meeting Management Software je helpen. 

CRM Software

Het gebruik van Customer Relationship Management software kan jouw salesafdeling veel efficiënter maken. Alle informatie wordt op een centrale plek opgeslagen waardoor het voor iedereen inzichtelijk is wat de staat van een prospect, lead of klant is. Bekende CRM Software pakketten zijn o.a. Hubspot en Salesforce.

Efficiënt werken met Notulen Software 

In dit artikel is al meermaals aangehaald dat Meeting Management Software kan helpen bij efficiënt werken. Onze favoriet kan er natuurlijk maar een zijn en dat is Notulen Software. Klik hier om meer te lezen over Notulen Software. Klik hier om een gratis proefaccount aan te maken om de voordelen zelf te ervaren. 

Door David Schulpen

Notuleerspecialist

Volgen LinkedIn

Inhoudsopgave

Wil jij ook efficiënter werken?

Ervaar hoe Notulen Software dit voor jou realiseert!

Verder lezen Direct gratis aanmelden

Wil jij ook efficiënter werken?

Ervaar hoe Notulen Software dit voor jou realiseert!

Verder lezen Direct gratis aanmelden
Haaglanden Medisch Centrum
Partij van de Arbeid
Gimbrere Advocaten
Future for Assistants
Vue Cinemas
Impres Online Impact
Golfclub Prise D'eau Tilburg
JCI Hart van Brabant
Relined Fiber Network
Fyzio Totaal

Word ook een echte vergaderbaas!

Join de community, in de 1e mail kun jij aangeven welke content je graag wilt ontvangen. Zo hoeven we je niet te spammen ;)

Bedankt, wij houden je op de hoogte!

vergadersoftware

Live Demo

Benieuwd wat Notulen Software voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer het uit in onze Live Demo.

Dankjewel! Check je inbox!

Plan jouw inspiratie sessie

Laat ons even weten hoe jij te bereiken bent dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Tijdens de sessie staan we still bij jouw behoeften en laten we jou zien hoe jij Notulen Software geheel naar wens kunt configureren.

You have Successfully Subscribed!