Ben jij bestuurder van een vereniging of stichting en ben je er klaar mee dat vergaderingen zo chaotisch en onprofessioneel verlopen? Gefeliciteerd, je zoektocht is voltooid!

Efficiënte vergaderingen

Met Notulen Software worden vergaderingen gemakkelijk 33% korter, pure tijdwinst! Nog beter: doordat de communicatie in de voorbereiding gestroomlijnd wordt, bespaar je ook hier een hoop tijd.

Goede informatieoverdracht

Vindt er een bestuurswissel plaats van enkele bestuursleden of zelfs het gehele bestuur? Notulen Software gaat dit een stuk makkelijker voor je maken! Met enkele kliks geef jij de nieuwe bestuursleden toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Met de slimme zoekfunctie tover je bovendien informatie uit het verleden binnen no-time boven de vergadertafel.

Overzicht

Een goede voorbereiding, tijdig verspreide agenda’s, een mooi verslag en duidelijke actielijstjes. Het besturen van jullie vereniging of stichting gaat veel efficiënter, makkelijker en zeker ook leuker worden.

Duidelijk overzicht van acties

Wekelijks worden er niet alleen tientallen acties toegewezen aan jou en je medebestuursleden, maar ook aan commissieleden. Notulen Software rekent af met ouderwetse tabelletjes in Word. Iedereen heeft een persoonlijk dashboard met hun openstaande acties. Als bestuurder houd je via actiebeheer bovendien controle over alle acties.