Voorkom een hoge werkdruk

Een hoog werktempo, strakke deadlines en veel werk dat in korte tijd moet worden voltooid. Voor veel IT-professionals bekende zaken. Ondanks de toenemende werkdruk in de IT-sector is er ook goed nieuws. Het tonen van waardering, erkenning en het vermogen om conflicten op te lossen, dragen vooral tijdens vergaderingen en besprekingen bij aan een betere samenwerking.

Door met Notulen Software te starten beperk je allereerst het handwerk dat nodig is om alle interne vergaderingen in goede banen te leiden. Automatiseer de planning en communicatie en focus op het opvolgen van de acties en besluiten.

Reduceer de vergadertijd

Koppel jouw digitale agenda (Google/Microsoft) om met 1 druk op de knop tot wel 52 herhaalde meetings te plannen. Alle meetings volgen de basis agenda uit jouw template en de koppeling verzorgt de agenda-verzoeken / aanwezigheid.

Na afloop kan jouw collega de acties opvolgen vanuit de Teams/Outlook omgeving. Wijzigingen worden twee kanten op gesynchroniseerd. Zo kan de voorzitter/notulist de vergadering en de verslaglegging structureren met Notulen Software en werken andere collega’s op de manier die ze gewend zijn.