Binnen professionele organisaties is er veel behoefte aan structuur, maar toch blijkt dat dit niet altijd even makkelijk is om te creëren. Zo ook voor Bonheur Horeca Groep, al jaren een toonaangevende organisatie in Tilburg en omstreken. Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Ieder met een eigen karakter en sfeer.

Nicky Foesenek, commercieel directeur en eigenaar van Bonheur Horeca Groep, kwam in contact met vegaderspecialist Dion Duimel. Dion is directeur van Notulen Software, een online tool waarmee het vergaderproces wordt geoptimaliseerd. Zo helpt hij organisaties met het creëren van meer structuur en efficiëntie. Door de tool in te zetten voor alle vormen van overleg, heeft ook Bonheur Horeca Groep deze efficiëntie en structuur gerealiseerd.

“Ten eerste zorgt Notulen Software ervoor dat de flow in de organisatie veel beter is. Na afloop van een meeting heeft iedereen een overzichtelijk verslag inclusief een actielijst. Ook zorgen de dashboards en automatische reminders ervoor dat iedereen de acties op tijd voltooit.”

Rick Henskens

Manager bedrijfsontwikkeling en automatisering

Denk hierbij aan:

  • Beter voorbereide deelnemers
  • Kortere meetings
  • Actiepunten die automatisch opgevolgd worden

Meetings vormen het fundament van een goede flow in een organisatie. Ondanks dat de Bonheur Horeca Groep zich hier goed van bewust is, hebben zij er voor gekozen om zich te blijven ontwikkelen en de volgende stap te zetten.

Bovendien verbetert de tool de interne informatievoorziening. “Meetings zijn makkelijk doorzoekbaar. Je vindt belangrijke informatie een stuk sneller terug. Met Notulen Software koppel je bespreekpunten direct aan de juiste documenten en hoeven jouw collega’s niet zelf op zoek te gaan.” Kortom, nooit meer losse Word documenten of zoektochten naar de juiste documenten op de netwerkschijf. 


Wil jij ook meer efficiëntie en structuur binnen jouw organisatie, plan een vrijblijvend adviesgesprek of bel naar +31644810461

Hotel Auberge du Bonheur in Tilburg

Ook efficiënt vergaderen?

Op zoek naar een vergelijkbare oplossing? Vraag hier een gratis demo van Notulen Software aan.

Demo aanvragen
ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software