De Kinderkliniek biedt poliklinische zorg en dagbehandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar. Met een vriendelijke omgeving zet de Kinderkliniek niet het ziektebeeld centraal, maar het totale kind en de jongere. De ambitie van de Kinderkliniek is de best georganiseerde totaalzorg van Nederland te bieden. 

Om deze ambitie te realiseren, wil het zorgpersoneel zo veel mogelijk tijd aan cliënten kunnen besteden. Echter, het zorgpersoneel is verplicht om verslag te leggen van de gang van zaken. Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan documentatie van overleg, heeft de Kinderkliniek in 2019 besloten om zich te laten ontzorgen door Notulen Software.

“Wij zijn blij dat steeds meer interne teams gebruik beginnen te maken van Notulen Software. Dit komt mede doordat de software makkelijk en intuïtief werkt”

Ursula Horsfall

Management Assistente

Minder administratie, meer cliënten helpen

Veel meetings en overleggen én verschillende afdelingen die ermee gemoeid zijn. Je merkt het al: het is tijdrovend en arbeidsintensief om te zorgen voor goede en overzichtelijke documentatie. Bovendien was er binnen de Kinderkliniek nog geen uniform format voor alle overleggen en meetings. 

Met Notulen Software heeft de Kinderkliniek dit proces veel efficiënter en overzichtelijker gemaakt. Nadat de voorbereiding in Notulen Software gedaan is, ontvangen de deelnemers vanuit de tool één mail per vergadering met alle stukken. Na afloop van de meeting verstuurt de tool geautomatiseerd een mail met het complete verslag, alle stukken en ieders persoonlijke actielijst. 

Een actie nog niet voltooid? De software stuurt geautomatiseerde reminders. Zo hoeft het personeel zich geen zorgen te maken over actielijstjes en kunnen ze zich focussen op waar het echt om draait: het verlenen van de beste zorg. 

Vele voordelen

Wanneer we Ursula en Karen van de Kinderkliniek vragen naar wat voor hen de grootste voordelen van Notulen Software zijn, zijn de antwoorden duidelijk. “Wij willen ons focussen op de cliënt, daarom is het heel fijn dat Notulen Software ons ontzorgt in de verslaglegging van overleggen. Bovendien hebben de templates ons geholpen meer structuur aan te brengen en maakt de tool het veel makkelijker om terug te zoeken naar informatie uit voorgaande meetings.”

De toekomst 

Vanuit Notulen Software zijn we ontzettend blij het zorgpersoneel te mogen ontzorgen, zodat er meer aandacht besteed kan worden aan de cliënten die het echt nodig hebben!

Ook efficiënt vergaderen?

Op zoek naar een vergelijkbare oplossing? Vraag hier een gratis demo van Notulen Software aan.

Demo aanvragen
ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software