Wij werken nu met volle tevredenheid een aantal maanden met NotulenSoftware. Het is heel fijn om alles bij elkaar te hebben, iedereen heeft dezelfde informatie voor zich en niemand hoeft meer te zoeken naar documenten.

Anita Buiteman

Oprichter - A Solution

LinQuake gebruikt Notulen software voor alle interne vergaderingen. Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan.

Dave van den Akker (42)

Directeur - LinQuake

Een paar maanden ervaring met Notulen Software en ik kan nu al niet meer zonder. Geen word documenten meer nodig om een agenda op te stellen. Wat vooral handig is is het overzicht met actie- en beslispunten. Alle medewerkers kunnen er in werken en zelf ook eigen actiepunten toevoegen voor het deel waarvoor ze toegang hebben. Eigenlijk wijst alles voor zich maar indien je toch nog vragen hebt is de helpdesk van Notulen Software snel en laagdrempelig te bereiken!

Ageeth Mulder (36)

Praktijkmanager Huisartsenpraktijk ELIM

We gebruiken de notulen software nu iets meer dan een maand intensief. Hoewel we eerst nog even moesten wennen aan het notuleren zelf heeft de app ons enorm geholpen met het structuren van vergaderingen en meetings. Met de handige templates kunnen we snel terugpakken op de eerdere meetings. zodat beslissingen en acties kunnen worden teruggekeken en geevalueerd. Wij gebruiken het voor alle meetings, zowel intern als extern en het heeft ons nu al geholpen bij het verder versimpelen van onze overlegstructuur.

Joost Verheijen (34)

Directeur - Z.Kracht

Handige tool die niet alleen tijd bespaard maar ook hoofd en bijzaken goed weet te scheiden. Opvolging gaat hierdoor makkelijker en vergaderingen zijn efficiënter. Je kunt de software snel eigen maken en als je het eenmaal gewend bent kun je niet meer zonder vergaderen. Aanrader dus!

Robbert Marks (37)

Directeur - Marks BV

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Niet alleen voor interne meetings, maar ook voor meetings met klanten is de software erg handig. Aanrader!

Johan de Wit (33)

Directeur - Nordhaven

We gebruiken de Notulen Software voor het notuleren van de overleggen met diverse prospects van Time IT. Het is prettig om een centrale plaats te hebben voor de notulen en aantekeningen. Het scheelt in ieder geval veel tijd en daardoor erg handig voor allerlei soorten overleggen. Echt een aanrader!

Peter van Deutekom

Directeur - Time IT

Ideale tool om de vergaderingen van JAMwerkt in vast te leggen en vooral op een makkelijke manier actiepunten op te stellen die vervolgens ook heel makkelijk terug te zoeken zijn. Een groot voordeel is ook dat je je eigen actiepunten eenvoudig in je dashboard ziet, opgesomd vanuit alle vergaderingen die je gevoerd hebt. Kortom, ik zou de tool zeker aanbevelen als je je vergaderproces wil digitaliseren!

Ruud Schippers (28)

Directeur - JAMwerkt

Ik gebruik Notulen Software als commissielid van de 013 Business Tour (JCI Hart van Brabant). Vaak zijn notulen en agenda's allemaal aparte documenten. Het is dan vaak lastig om een taak of besluit terug te vinden. Het is ook vaak moeilijk om als nieuw commissielid snel terug te vinden wat er in het verleden is besproken en/of afgesproken. Met Notulen Software is dat verleden tijd want je kunt alles heel eenvoudig en snel vinden. Met 1 druk op de knop kun je na je vergadering een hele overzichtelijke lijst van besluiten en taken aan de deelnemers van de vergadering sturen. Het werkt echt super fijn!

Bart Baars (31)

Advocaat - Westpoint advocaten

Wij zijn blij dat wij het al gebruiken. De netto vergadertijd kunnen we drastisch reduceren omdat iedereen op zijn/haar eigen moment al input op de agendapunten kan toevoegen voor de vergadering begint. Briljant is dat!

Hedwig Wassing (63)

Directeur - Prise D'eau

Herken je dat? Je moet een vergadering notuleren, maar voor de meeting ben je druk met agendapunten verzamelen, je sjablonen in Word of Excel werken niet altijd optimaal en na afloop blijf je maar bezig met die openstaande actiepunten, om nog maar niet te spreken over het terugvinden van eerder genomen besluiten en het zoeken naar de juiste versie van de notulen of bijlagen. Met NotulenSoftware is dit verleden tijd. De tool is praktisch, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, daarom ben ik enorm fan van deze tool!

Hinke Veldhuizen

Personal VA Coach - Future for Assistants

Als student met veel project- en groepswerk gebruik ik het dagelijks tijdens daily stand-ups en besprekingen. Met de tool kun je templates met een vaste agenda aanmaken, wat zorgt voor een eenvoudig gebruik en een goede structuur. Iets wat hiervoor vaak ontbrak. Doordat actiepunten(taken) en beslissingen gelijk gekoppeld kunnen worden aan de betreffende persoon, blijft alles overzichtelijk in het dashboard.

Bas van der Werf (25)

Directeur - HalloLex

Minder bla bla, meer resultaat

Kick-start jouw meetings

Gebruikers besparen gemiddeld tot wel 33% zijn, pure tijdwinst!🚀

Kickstart jouw meetings!

30 dagen gratis en geheel vrijblijvend!

Start gratis Nee, ik wil meer lezen

Vergaderbaas Hinke Veldhuizen aan het woord
Future for Assistants

Video review
Door Hinke Veldhuizen