Light

19 / maand 190 / jaar

  • Onbeperkt templates
  • Zoekfunctie
  • Acties & besluiten
  • Delen & exporteren
  • Collega's uitnodigen
  • Email support
Probeer nu

Plan een 1-op-1 met Giel

Ik laat je graag zien hoe je de software optimaal kunt inrichten voor jouw organisatie!

Nee, bekijk zelf de demo

Zij vergaderen al efficiënt

We gebruiken de Notulen Software voor het notuleren van de overleggen met diverse prospects van Time IT. Het is prettig om een centrale plaats te hebben voor de notulen en aantekeningen. Het scheelt in ieder geval veel tijd en daardoor erg handig voor allerlei soorten overleggen. Echt een aanrader!

Peter van Deutekom Eigenaar Time IT

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Aanrader!

Johan de Wit (26) Oprichter Nordhaven

FAQs

Nee, je kunt ons product gratis gebruiken t/m 3 gebruikers. Indien je daar uit groeit nemen we vanzelf contact met je op.

Nee, zeker niet! Na afloop van de proefperiode gaat je account op slot. Als je vervolgens een abonnement aanschaft, kun je efficiënt blijven vergaderen.

Maak je geen zorgen over gegevensverlies, we maken automatisch een back-up van al je gegevens.

Het is mogelijk om je pakket of het aantal gebruikers maandelijks te wijzigen, neem contact op met dion@notulensoftware.nl.

Je kunt je account maandelijks opzeggen bij een maandelijks contract. Indien je een jaarcontract hebt is de opzegperiode een jaar.

Voorkom inefficiënte vergaderingen

Start proefperiode

Je zit nergens aan vast.