Aantal gebruikers:

Gratis

0

Voor de kleintjes onder ons:

 • Max. 10 gebruikers
 • Max. 1 template
 • Actie-en besluitenlijsten

 • Samenvattingen genereren

Start gratis

Pro

5 / gebruiker / maand

Alles van GRATIS en:

 • Meetings publiceren

 • Email reminders

 • Favoriete templates

 • Audio omzetten in notulen

 • Begeleiding en training

 • Integraties

72% kiest voor dit pakket

Start 30 dagen proef

Geen creditcard nodig.

Ultimate

15 / gebruiker / maand

Alles van PRO en:

 • Onbeperkt gast accounts

 • Draaiboeken module

 • Gepersonaliseerde PDF layout

 • Geluidsopnames maken

 • Telefonische support

Start 30 dagen proef

Geen creditcard nodig.

Huis en hypotheek logo
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
ETZ Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
National Networking Company - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Golfclub Prise D'eau Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software

Support en onboarding

'Samen zorgen we voor een vliegende start! Plan een demo zodat we je korte uitleg geven en vervolgens helpen bij het inrichten en optuigen van een goede vergaderstructuur. Na de call is jouw omgeving op maat ingericht en kun je direct aan de slag!

Training en implementatie

Wij helpen je ook graag met het implementeren van de software. Bekijk het aanbod van trainingen en workshops om zo volledig ontzorgd te worden. Samen nemen wij jouw team op sleeptouw en borgen we dat er een steeds groter draagvlak ontstaat.

Van hoge vergaderkosten naar een recordbesparing

Before
Dat laten we zien aan de hand van een rekenvoorbeeld. TalkTalk, een ict-bedrijf met twintig fulltimers op de loonlijst, gebruikt Notulen Software. Die mensen verdienen gemiddeld € 3.000,- per maand, wat inclusief werkgeverslasten ongeveer € 22,- per uur is. Al deze mensen vergaderen zo’n 30 uur per maand, een bedrijfsbrede maandelijks vergaderlast van (ruim) 600 uur.
After
Maar: de slimme manager is het gegeeuw in de vergaderzaal beu en gaat Notulen Software Pro gebruiken, waarmee de vergaderingen 33% korter worden. Daarmee wint TalkTalk 200 uur per maand x € 22,-. Dat is € 4.400,- per maand! Notulen Software Pro kost € 100,- per maand voor dat twintigtal, dus per maand bespaart TalkTalk € 4.300,-.

Daarnaast levert het nog een aantal voordelen op die onbetaalbaar zijn:

Betere nachtrust

Jullie vergaderen korter en scherper, waardoor minder mensen wegdutten. Daardoor slapen ze ’s nachts beter en zijn ze ’s morgens scherper.

Meer werkplezier

Je medewerkers houden véél meer tijd over om het werk te doen waarvoor ze zijn aangenomen, nieuwe skills te ontwikkelen en die te endorsen op LinkedIn.

Minder ontbossing

Haastig geprinte agenda’s en notulen met een nietje erdoor? Kom op zeg! Notulen Software is volledig digitaal. Minder papierverspilling dus. Lekker duurzaam bezig!

Tevreden klanten

‘Marcel zit in vergadering, kan ik een terugbelnotitie maken?’ Dat is irritant voor de beller want die wil nú Marcels stem horen. Korter vergaderen = minder terugbelverzoeken!

Leuke bedrijfsuitjes

Een mkb-bedrijf met twintig vergaderbevoegden kan makkelijk 50k euro per jaar besparen door Notulen Software. Dat kan mooi in de bedrijfsuitjes-pot. Dagje varen in Den Bosch? No, we’re going to Ibiza!

Before & After

Met Notulen Software zijn een goede voorbereiding, tijdig verspreide agenda’s, notulen in huisstijl en overzichtelijke actielijstjes - waarmee je verzuimende collega’s om de oren kunt slaan - een eitje. Zo worden vergaderingen kernachtig en nuttig.

"Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan."
Dave van den Akker

Directeur vertaalbureau LinQuake

Bonheur Horeca Groep logo
“Notulen Software zorgt voor een goede flow in de organisatie. Na afloop van een meeting heeft iedereen een overzichtelijk verslag inclusief een actielijst. Ook zorgen de dashboards en automatische reminders voor structuur en duidelijkheid.”
Rick Henskens

Manager bedrijfsontwikkeling en automatisering

Veelgestelde vragen

Een andere vraag? Stuur ons een mailtje op info@notulensoftware.nl
 • Als ik een proefaccount aanvraag, zit ik dan ergens aan vast?

  Nee, zeker niet! Na afloop van de proefperiode kun je gebruik blijven maken van ons gratis pakket. Hiermee heb je onbeperkt gebruikers, templates en meetings. Wil je meer? Dan kun je zelf upgraden naar PRO.

 • Hoe zit het met veiligheid en privacy?

  Jouw data wordt versleuteld opgeslagen op servers bij TransIP Nederland. Zij zijn ook ISO 9001 en 27001 en NEN gecertificeerd. De versleuteling zorgt ervoor dat alleen de users binnen jouw omgeving de data kunnen bekijken en verder niemand. Verder maken wij elke 4 uur een back-up van de data. Mocht er ooit iets gebeuren dan kunnen we dus altijd een versie van dezelfde dag terugzetten.

 • Kan ik korting krijgen?

  Je kunt kiezen uit een gratis licentie of de betaalde licentie. Heb je behoefte aan maatwerk neem dan even contact op!

 • Kan ik mijn pakket / aantal gebruikers veranderen?

  Het is mogelijk om je pakket of het aantal gebruikers maandelijks te wijzigen, neem contact op met dion@notulensoftware.nl.

 • Wat is de opzegtermijn?

  Je kunt je account maandelijks opzeggen bij een maandelijks contract.

Kickstart jouw meetings!

30 dagen gratis en geheel vrijblijvend!

Start gratis Nee, ik wil meer lezen