Light

19 / maand
1.9 / gebruiker / maand
190 / jaar
1.58 / gebruiker / maand

  • Onbeperkt templates
  • Zoekfunctie
  • Actiebeheer
  • Delen & exporteren
  • Collega's uitnodigen
  • Email support
Start proefperiode

Dankzij deze tool ben ik binnen mijn organisatie sneller en efficiënter gaan vergaderen, waardoor ik meer tijd overhoud aan primaire activiteiten binnen mijn organisatie. Vooral de structuur van de tool en het overzicht dat dit genereert is voor mij een groot pluspunt.

Wiebe Kuijpers Consultant

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken voor een project en we zijn er blij mee. Het is even werk om het in te richten maar het is super om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Ook voor vergaderen op afstand is het in deze thuiswerkperode ideaal. Top is dat iedereen voor de bespreking al actief input op de agendapunten kan toevoegen.

Ingrid Lavrijssen Ondernemer

Handige tool die niet alleen tijd bespaard maar ook hoofd en bijzaken goed weet te scheiden. Opvolging gaat hierdoor makkelijker en vergaderingen zijn efficiënter. Je kunt de software snel eigen maken en als je het eenmaal gewend bent kun je niet meer zonder vergaderen. Aanrader dus!

Robbert Marks (34) Ondernemer

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Aanrader!

Johan de Wit (26) Oprichter Nordhaven

We gebruiken de Notulen Software voor het notuleren van de overleggen met diverse prospects van Time IT. Het is prettig om een centrale plaats te hebben voor de notulen en aantekeningen. Het scheelt in ieder geval veel tijd en daardoor erg handig voor allerlei soorten overleggen. Echt een aanrader!

Peter van Deutekom Eigenaar Time IT

Ideale tool om de vergaderingen van JAMwerkt in vast te leggen en vooral op een makkelijke manier actiepunten op te stellen die vervolgens ook heel makkelijk terug te zoeken zijn. Ik zou de tool zeker aanbevelen als je je vergaderproces wil digitaliseren!

Ruud Schippers (28) Oprichter JAMwerkt

Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Ik beveel deze oplossing van harte aan.

Dave van den Akker (39) Directeur LinQuake

Met Notulen Software vind ik veel sneller terug welke belangrijke besluiten of acties er in het verleden zijn gemaakt. Erg fijn!

Bart Baars (29) Advocaat VDT advocaten

Wij zijn blij dat wij het al gebruiken. De netto vergadertijd kunnen we drastisch reduceren omdat iedereen op zijn/haar eigen moment al input op de agendapunten kan toevoegen voor de vergadering begint. Briljant is dat!

Hedwig Wassing (65) Directeur Golfclub Prise D'eau

De tool is praktisch, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, daarom ben ik enorm fan van deze tool!

Hinke Veldhuizen (35) Eigenaresse Future for Assistants

Het is een makkelijke en efficiënte tool om vergaderingen in bij te houden. We hebben verschillende templates zodat we snel kunnen starten. Door middel van de agenda ga je snel en doeltreffend door de meetings heen zodat je niks vergeet.

Tom Heeren (23) Eigenaar HEABB

Als student met veel project- en groepswerk gebruik ik het dagelijks tijdens daily stand-ups en besprekingen. Met de tool kun je templates met een vaste agenda aanmaken, wat zorgt voor een eenvoudig gebruik en een goede structuur. Iets wat hiervoor vaak ontbrak. Doordat actiepunten(taken) en beslissingen gelijk gekoppeld kunnen worden aan de betreffende persoon, blijft alles overzichtelijk in het dashboard.

Bas van der Werf (21) Eigenaar - HalloLex
Golfclub Prise D'eau
LinQuake
Future for Assistants
LinQuake
Maître Paul
JCI
Golfclub Prise D'eau
Future for Assistants
JCI

organisaties

vergaderbazen

acties & besluiten

Verhoog de productiviteit van jouw team

Start jouw gratis proefomgeving en ga direct aan de slag.

Veelgestelde vragen
Een andere vraag? Stuur ons een mailtje op info@notulensoftware.nl

Nee, de eerste maand kun je de tool gratis testen. Gedurende de proefmaand versturen we een offerte die past bij jouw wensen.

Nee, zeker niet! Na afloop van de proefperiode gaat je account op slot. Als je vervolgens een abonnement aanschaft, kun je efficiënt blijven vergaderen.

Maak je geen zorgen over gegevensverlies, we maken automatisch een back-up van al je gegevens.

Het is mogelijk om je pakket of het aantal gebruikers maandelijks te wijzigen, neem contact op met dion@notulensoftware.nl.

Je kunt je account maandelijks opzeggen bij een maandelijks contract. Indien je een jaarcontract hebt is de opzegperiode een jaar.

Plan jouw inspiratie sessie

Laat ons even weten hoe jij te bereiken bent dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Tijdens de sessie staan we still bij jouw behoeften en laten we jou zien hoe jij Notulen Software geheel naar wens kunt configureren.

You have Successfully Subscribed!

Live Demo

Benieuwd wat Notulen Software voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer het uit in onze Live Demo.

Dankjewel! Check je inbox!

Plan jouw inspiratie sessie

Laat ons even weten hoe jij te bereiken bent dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Tijdens de sessie staan we still bij jouw behoeften en laten we jou zien hoe jij Notulen Software geheel naar wens kunt configureren.

You have Successfully Subscribed!