Wij snappen dat het veilig opslaan van jouw data top prioriteit is. Daarom houden we ons dagelijks druk bezig met het veilig houden van ons platform en het verbeteren van beveiliging en de kwaliteitsmaatregelen.

Servers

Notulen Software maakt gebruik van servers van Trans IP Nederland, die ook enkel in Nederland staan. De data uit jouw omgeving wordt versleuteld opgestuurd (HTTPS) en verwerkt volgens de hoogste veiligheidseisen (ISO 9001, 27001 en NEN 7510). Dit betekent dat de processen en systemen voldoen aan de (inter)nationale normen voor informatiebeveiliging en kwaliteit.

Uptime

Wij garanderen een uptime van 99,9%. Dit betekent dat de servers in principe altijd beschikbaar zijn.

Backups

Elke 4 uur draaien er back-up’s van de server. Zodoende is het altijd mogelijk om van een eerder moment op de dag een backup te herstellen. Indien je per ongeluk het e.e.a verwijderd hebt dan kun je onze security officers bellen en staan wij voor jou klaar.

Permissies

In Notulen Software heb jij zelf in de hand welke collega welke informatie kan raadplegen. Dit kun je per meeting of per template instellen. Per werkoverleg kijk je dus naar de groep en bepaal je (eenmalig op de template) wie welke rechten krijgt. Zo kun je kiezen voor ‘alleen lezen’, ‘alleen notuleren’ en ‘alle rechten’. Ondanks dat je de permissies kunt vastzetten op een template, kun je ze altijd voor een individuele meeting aanpassen indien dat nodig is.

Inactieve gebruikers

Wil jij de toegang ontzeggen van een gebruiker? Zodra je die gebruiker op inactief zet kan diegene NIET meer inloggen in het platform. De gebruiker kan enkele nog terugzoeken in zijn mailbox welke uitnodigingen of verslagen er zijn verstuurd. De gebruiker heeft GEEN toegang meer tot bijlagen, hiervoor moet je namelijk altijd ingelogd zijn (wat niet mogelijk is voor een inactieve user)

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Stuur ons een mailtje op [email protected]

 • Als ik een proefaccount aanvraag, zit ik dan ergens aan vast?

  Nee, zeker niet! Na afloop van de proefperiode kun je gebruik blijven maken van ons gratis pakket. Hiermee heb je onbeperkt gebruikers, templates en meetings. Wil je meer? Dan kun je zelf upgraden naar PRO.

 • Hoe zit het met veiligheid en privacy?

  Jouw data wordt versleuteld opgeslagen op servers bij TransIP Nederland. Zij zijn ook ISO 9001 en 27001 en NEN gecertificeerd. De versleuteling zorgt ervoor dat alleen de users binnen jouw omgeving de data kunnen bekijken en verder niemand. Verder maken wij elke 4 uur een back-up van de data. Mocht er ooit iets gebeuren dan kunnen we dus altijd een versie van dezelfde dag terugzetten.

 • Kan ik korting krijgen?

  Je kunt kiezen uit een gratis licentie of de betaalde licentie. Heb je behoefte aan maatwerk neem dan even contact op!

 • Kan ik mijn pakket / aantal gebruikers veranderen?

  Het is mogelijk om je pakket of het aantal gebruikers maandelijks te wijzigen, neem contact op met [email protected].

 • Wat is de opzegtermijn?

  Je kunt je account maandelijks opzeggen bij een maandelijks contract.