Efficiënte vergaderingen

Met Notulen Software worden vergaderingen gemakkelijk 33% korter, pure tijdwinst! Nog beter: doordat de communicatie in de voorbereiding gestroomlijnd wordt, bespaar je ook hier een hoop tijd.

Slim notuleren

Voor alle deelnemers worden vergaderingen een stuk leuker, maar de voordelen voor jou als notulist zijn helemaal groot. Met Notulen Software houd je notulen, acties en besluiten overzichtelijk. Na afloop stuur je iedereen eenvoudig een mooi verslag met alle notulen, acties en besluiten per agendapunt.

Acties die wel voltooid worden

Ben je helemaal klaar met jouw collega’s te moeten herinneren aan het voltooien van hun acties? Doordat alle deelnemers vanaf nu een persoonlijk dashboard hebben met openstaande acties én hier automatisch reminders van ontvangen per mail, zijn er vanaf nu geen smoesjes meer te bedenken.

Vergaderstukken verspreiden

Met Notulen Software kun jij zowel ter voorbereiding op een vergadering als na afloop met één druk op de knop alle vergaderstukken toesturen aan deelnemers. Dit bespaart je een hoop foutgevoelig handwerk.

Stap 1: Plannen

Bespaar veel tijd in de voorbereiding

Maak een template aan voor jouw terugkerende vergaderingen, denk aan het managementoverleg of een algemene ledenvergadering.

Stap 2: Voorbereiden

Tref een goede voorbereiding

Met 1 druk op de knop stuur jij uitnodigingen naar alle deelnemers. Iedereen kan in zijn eigen tijd input leveren. Zo reduceer je de netto vergadertijd drastisch!

Stap 3: Vergaderen

Splits de notulen van de acties en besluiten

Notulen Software helpt jou om waardevolle informatie (actiepunten en beslissingen) te splitsen van de context (de notulen). Zo heb je na iedere vergadering concrete output.

Stap 4: Opvolging

Genereer een samenvatting met actielijst

Na afloop stuur jij genodigden een samenvatting van de vergadering. Dit document kun je genereren in eigen huisstijl en bestaat uit 2 delen: het eerste deel bevat alle informatie per agendapunt. Het tweede deel bevat alleen de actielijst en besluitenlijst

“Wanneer we in een vergadering zitten en er is onduidelijkheid over waarom iets besloten is, dan hoef ik niet moeilijk te gaan lopen zoeken. Ik klik op de actie of het besluit en dan zie ik meteen in de bijbehorende notulen waarom”
Anita Buiteman

Eigenaresse Office Managementbureau A Solution

Alvast een stap vooruit zetten?

Start dan een training of workshop efficiënt vergaderen!

Meer informatie

Werkzaam in een andere sector?

Geen probleem! Hierboven slechts enkele sectoren. Start jouw account en we nemen vanzelf contact op om je op weg te helpen.

Plan een afspraak