Efficiënte vergaderingen

Met Notulen Software worden vergaderingen gemakkelijk 33% korter, pure tijdwinst! Nog beter: doordat de communicatie in de voorbereiding gestroomlijnd wordt, bespaar je ook hier een hoop tijd.

Slim notuleren

Voor alle deelnemers worden vergaderingen een stuk leuker, maar de voordelen voor jou als notulist zijn helemaal groot. Met Notulen Software houd je notulen, acties en besluiten overzichtelijk. Na afloop stuur je iedereen eenvoudig een mooi verslag met alle notulen, acties en besluiten per agendapunt.

Acties die wel voltooid worden

Ben je helemaal klaar met jouw collega’s te moeten herinneren aan het voltooien van hun acties? Doordat alle deelnemers vanaf nu een persoonlijk dashboard hebben met openstaande acties én hier automatisch reminders van ontvangen per mail, zijn er vanaf nu geen smoesjes meer te bedenken.

Vergaderstukken verspreiden

Met Notulen Software kun jij zowel ter voorbereiding op een vergadering als na afloop met één druk op de knop alle vergaderstukken toesturen aan deelnemers. Dit bespaart je een hoop foutgevoelig handwerk.

Before & After

Met Notulen Software zijn een goede voorbereiding, tijdig verspreide agenda’s, notulen in huisstijl en overzichtelijke actielijstjes - waarmee je verzuimende collega’s om de oren kunt slaan - een eitje. Zo worden vergaderingen kernachtig en nuttig.

Ontdek alle functies

Coming Soon

Benieuwd naar onze roadmap? Je vind het hier!