Efficiënte vergaderingen

Met Notulen Software worden vergaderingen gemakkelijk 33% korter, pure tijdwinst! Nog beter: doordat de communicatie in de voorbereiding gestroomlijnd wordt, bespaar je ook hier een hoop tijd.

Slim notuleren

Voor alle deelnemers worden vergaderingen een stuk leuker, maar de voordelen voor jou als notulist zijn helemaal groot. Met Notulen Software houd je notulen, acties en besluiten overzichtelijk. Na afloop stuur je iedereen eenvoudig een mooi verslag met alle notulen, acties en besluiten per agendapunt.

Acties die wel voltooid worden

Ben je helemaal klaar met jouw collega’s te moeten herinneren aan het voltooien van hun acties? Doordat alle deelnemers vanaf nu een persoonlijk dashboard hebben met openstaande acties én hier automatisch reminders van ontvangen per mail, zijn er vanaf nu geen smoesjes meer te bedenken.

Vergaderstukken verspreiden

Met Notulen Software kun jij zowel ter voorbereiding op een vergadering als na afloop met één druk op de knop alle vergaderstukken toesturen aan deelnemers. Dit bespaart je een hoop foutgevoelig handwerk.

De verschillende toepassingen op een rij
De verschillende toepassingen

Notulen Software meetings and templates
Notulen Software meetings and templates
Notulen Software meetings and templates
Notulen Software meetings and templates
Notulen Software meetings and templates
“Wanneer we in een vergadering zitten en er is onduidelijkheid over waarom iets besloten is, dan hoef ik niet moeilijk te gaan lopen zoeken. Ik klik op de actie of het besluit en dan zie ik meteen in de bijbehorende notulen waarom”
Anita Buiteman

Eigenaresse Office Managementbureau A Solution

Wil je alvast een eerste stap vooruit zetten? Start dan met onze gratis e-learning

Spoedcursus efficiënt vergaderen

Gratis - 31 lessen - 45 min
Cursus ‪31‬ Lessen

Spoedcursus efficiënt vergaderen

Structureer het vergaderproces, voorkom inefficiënties in en rondom jouw meetings. In enkele korte lessen leer jij de meest praktische tips en tricks. Pas ze direct toe in jouw organisatie.

Start gratis