A Solution is hét bureau voor verenigingen en stichtingen. Specifieker werkt het bureau voor bedrijfsmatige verenigingen. Bestuursleden hebben drukke banen, waardoor het vrijwillig besturen van de vereniging soms lastig is. Anderzijds zijn de verenigingen weer te klein voor een eigen kantoor. Doordat A Solution dagelijkse werkzaamheden van bestuursleden oppakt, kunnen deze zich focussen op strategische vraagstukken. Een persoonlijke aanpak met maatwerk is waar A Solution voor staat. 

Oprichtster Anita Buiteman was gedurende de eerste vijf jaar de enige medewerkster van A Solution. Inmiddels is het succesvolle bureau uitgegroeid tot een organisatie met 7 medewerkers. Meer mensen en meer klanten betekent natuurlijk ook complexere processen. Om overzicht en efficiëntie te behouden is A Solution in 2021 gestart met Notulen Software. Met 58 gebruikers is de tool inmiddels niet meer weg te denken uit de dagelijkse routine bij de organisatie.

Een goede vondst

Zonder concreet op zoek te zijn, stuitte Anita op Notulen Software. Onder de werkzaamheden van A Solution valt onder andere het in goede banen leiden van het vergaderproces van klanten. Ze stellen de agenda op, notuleren tijdens de vergadering en zorgen voor een goede afwikkeling met actie- en besluitenlijsten. 

Na Notulen Software geprobeerd te hebben, was Anita al snel erg enthousiast over de tool. Voorheen werkte A Solution met Word: “Vaak waren er wel drie documenten per meeting. Een met de agenda, een met de notulen en nog een extra met de actie- en besluitenlijst. Dan is Notulen Software natuurlijk veel efficiënter”. 

“Wanneer we in een vergadering zitten en er is onduidelijkheid over waarom iets besloten is, dan hoef ik niet moeilijk te gaan lopen zoeken. Ik klik op de actie of het besluit en dan zie ik meteen in de bijbehorende notulen waarom”

Anita Buiteman

Directrice

Vele voordelen

Een van de grote voordelen van Notulen Software is volgens Anita het inzicht in informatie: “Ik klik op de actie of het besluit en dan zie ik meteen in de bijbehorende notulen waarom”. Ook bespaart A Solution veel tijd door het gebruik van templates: “We hoeven niet iedere keer opnieuw een agenda te maken”. Daarnaast bieden templates uiteraard nog veel meer voordelen.  

Meer efficiëntie

Kortom, A Solution werkt veel efficiënter met Notulen Software. Als Anita puur commercieel kijkt, dan zou ze kunnen stellen dat ze zichzelf hiermee in de vingers snijdt: “We werken op uurbasis, maar zijn door Notulen Software veel sneller klaar. Daardoor kunnen we wat minder doorfactureren”. Gelukkig is pure commercie niet waar het om gaat bij A Solution: “Wij gaan voor wat de klant nodig heeft. Als ik voor de klant sneller klaar kan zijn, dan is dat alleen maar fijn”. 

A Solution x Notulen Software

Als Notulen Software zijnde doet het ons natuurlijk erg goed dat A Solution zelf én de klanten van A Solution profiteren van de vele voordelen. Op hun beurt waardeert het team van A Solution de betrokkenheid van het Notulen Software team: “Er wordt echt geluisterd naar feedback en het is fijn dat er meegedacht wordt over hoe de tool het beste ingezet kan worden”. 

Ook efficiënt vergaderen?

Op zoek naar een vergelijkbare oplossing? Vraag hier een gratis demo van Notulen Software aan.

Demo aanvragen
ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software