Jobs

Stagiair(e) Sales

Wij van Notulen software zijn op zoek naar een stagiair(e) sales. Vanwege de snelle groei van onze tool, zijn wij op zoek naar iemand die ons komt ondersteunen in de verkoop. Je komt te werken op het kantoor van DUODEKA, het moederbedrijf van Notulen software. Je zult intensief begeleid worden door de ondernemers achter Notulen software, maar ook veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid krijgen. Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@notulensoftware.nl!

Stagiair(e) Software Development

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Software Development om ons team te ondersteunen in de doorontwikkeling van de Notulen software tool. Je komt te werken op het kantoor van DUODEKA, het moederbedrijf van Notulen software. Je krijgt een unieke kans om te werken aan de ontwikkeling van de innovatie Notulen software. Interessant? Neem contact op met info@notulensoftware.nl.

Vergaderbazen team

Daan Schoofs
David Schulpen
Dion Duimel
Joris van Loon
Koen Lavrijssen
Rik van de Looi
Sven Zahharov

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag met jou in contact. Kom je langs voor een kop koffie of een biertje?

Ja leuk! Neem contact op Nee, doe maar gewoon een proefaccount
vergadersoftware

Live Demo

Benieuwd wat Notulen Software voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer het uit in onze Live Demo.

Dankjewel! Check je inbox!

Plan jouw inspiratie sessie

Laat ons even weten hoe jij te bereiken bent dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Tijdens de sessie staan we still bij jouw behoeften en laten we jou zien hoe jij Notulen Software geheel naar wens kunt configureren.

You have Successfully Subscribed!