Over ons

Waarom

Vergaderingen leverden ons een hoop frustraties op. Ons vergaderproces verliep voor ons gevoel vaak inefficiënt. Men kwam slecht voorbereid naar vergaderingen, de notulist kon het tempo niet bijbenen en we wisten belangrijke informatie uit voorgaande notulen niet meer terug te vinden. Wij gingen op zoek naar een tool die ons kon helpen met het optimaliseren en digitaliseren van ons vergaderproces. Helaas konden we geen tools vinden die voldeed aan onze wensen daarom hebben wij het heft in eigen handen te genomen en is Notulen Software ontwikkeld. Sinds de lancering in 2018 hebben we al honderden bedrijven mogen begeleiden naar efficiënte meetings & kwalitatieve verslaglegging.

Vergaderen en notuleren kunnen een hoop frustraties opleveren, ons doel is om deze voor iedereen weg te nemen. Alle bedrijven die efficiënter willen werken, moeten kunnen genieten van de voordelen van Notulen software.

Wie

Notulen software is onderdeel van de DUODEKA. DUODEKA is een venture builder en realiseert digitale producten en online verdienmodellen. De coöperatie heeft al voor vele gave klanten opdrachten mogen uitvoeren. Naast Notulen software heeft DUODEKA nog een dochteronderneming: Mr. Winston.

Waar

DUODEKA en Notulen software zijn beide gevestigd in Tilburg aan de Professor Verbernelaan 60. Kom je langs voor een kop koffie? Of kies je voor de online demo?

Vergaderbazen team

Daan Schoofs
David Schulpen
Dion Duimel
Joris van Loon
Koen Lavrijssen
Rik van de Looi
Sven Zahharov

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag met jou in contact. Kom je langs voor een kop koffie of een biertje?

Ja leuk! Neem contact op Nee, doe maar gewoon een proefaccount
vergadersoftware

Live Demo

Benieuwd wat Notulen Software voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer het uit in onze Live Demo.

Dankjewel! Check je inbox!

Plan jouw inspiratie sessie

Laat ons even weten hoe jij te bereiken bent dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Tijdens de sessie staan we still bij jouw behoeften en laten we jou zien hoe jij Notulen Software geheel naar wens kunt configureren.

You have Successfully Subscribed!