Daan Schoofs
David Schulpen
Dion Duimel
Rik van de Looi
Sven Zahharov

Waarom

Vergaderingen leverden ons een hoop frustraties op. Ons vergaderproces verliep voor ons gevoel vaak inefficiënt. Men kwam slecht voorbereid naar vergaderingen, de notulist kon het tempo niet bijbenen en we wisten belangrijke informatie uit voorgaande notulen niet meer terug te vinden. Wij gingen op zoek naar een tool die ons kon helpen met het optimaliseren en digitaliseren van ons vergaderproces. Helaas konden we geen tools vinden die voldeed aan onze wensen daarom hebben wij het heft in eigen handen te genomen en is Notulen Software ontwikkeld. Sinds de lancering in 2018 hebben we al honderden bedrijven mogen begeleiden naar efficiënte meetings & kwalitatieve verslaglegging.

Wie

Notulen software is onderdeel van de DUODEKA. DUODEKA is een venture builder en realiseert digitale producten en online verdienmodellen. De coöperatie heeft al voor vele gave klanten opdrachten mogen uitvoeren.

Waar

DUODEKA en Notulen software zijn beide gevestigd in Tilburg aan de Professor Verbernelaan 60. Kom je langs voor een kop koffie? Of kies je voor de online demo?

Nieuwsgierig geworden ?

Wij komen graag met jou in contact. Kom je langs voor een kop koffie of een biertje?

Contact opnemen Nee, doe maar gewoon een proefaccount