In september hebben we weer veel waardevolle vergadertips binnengekregen vanuit onze community. We hebben de beste drie voor jullie op een rijtje gezet! Bovendien brengen we in kaart hoe Notulen Software deze tips in de praktijk brengt.

Acties en besluiten

1. Focus op de actie- en besluitenlijst. Notulen zijn belangrijk, maar dienen slechts als context voor de actie- en besluitenlijst. Met een goede actie- en besluitenlijst heeft iedereen binnen één oogopslag een overzicht van de concrete output van de meeting.

Notulen Software brengt dit in de praktijk door een duidelijke scheiding te maken tussen notulen én acties en besluiten per agendapunt. Bekijk jij na afloop van de meeting een actiepunt en heb je behoefte aan wat extra context? Dan ga je binnen Notulen Software met één druk naar de bijbehorende notulen. Super efficiënt!

Input leveren

2. Zorg dat alle genodigden ruim voor de meeting de tijd hebben om input te leveren op de agenda. Niet alleen in de vorm van agendapunten, maar ook in de vorm van notulen, KPI’s, updates of een bijlage.

Door gebruik te maken van Notulen Software centraliseer jij jouw gehele vergaderproces binnen een online omgeving. Iedereen kan inloggen en input leveren op de meeting waar hij of zij voor uitgenodigd is. Wil je iedereen reminden om dit ook echt te doen? Met één druk op de knop verstuur jij een uitnodiging naar alle genodigden met een gepersonaliseerde tekst erbij.

Doel

3. Controleer voor het einde van de meeting of het doel van de meeting daadwerkelijk bereikt is. Een blik op de actie- en besluitenlijst geeft je hier vaak inzicht in.

Met Notulen Software genereer jij super makkelijk een overzichtelijke actie- en besluitenlijst. Zo heb je meteen een overzicht van de output van de meeting.

Bekijk de video

Door Dion Duimel

Directeur Notulen Software

Inhoudsopgave

Gratis E-book

Voorkom tijd en geldverspilling door omslachtige vergaderprocessen
  • Een optimaal vergaderproces

  • Betere voorbereiding, verslaglegging en afwikkeling

  • Input van 500+ verschillende organisaties

  • Handige tips om beter te vergaderen en notuleren

Download gratis
Huis en hypotheek logo
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
ETZ Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
National Networking Company - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Golfclub Prise D'eau Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software