De voordelen

Notulen Software meetings and templates
Notulen Software feature send report
Notulen Software feature past meetings
Notulen Software feature weekly meeting
Notulen Software feature search
Notulen Software feature integrations

Voorkom inefficiënte meetings

Met Notulen Software zijn een goede voorbereiding, tijdig verspreide agenda’s, notulen in huisstijl en overzichtelijke actielijstjes - waarmee je verzuimende collega’s om de oren kunt slaan - een eitje. Zo worden vergaderingen kernachtig en nuttig.

Stap 1: Plannen

Bespaar veel tijd met efficiënte voorbereidingen

Maak een template aan voor jouw terugkerende vergaderingen, denk aan het managementoverleg of een algemene ledenvergadering.

> Direct starten

Stap 2: Voorbereiden

Stroomlijn en automatiseer communicatie

Met 1 druk op de knop stuur jij uitnodigingen naar alle deelnemers. Iedereen kan in zijn eigen tijd input leveren. Zo reduceer je de netto vergadertijd drastisch!

> Direct starten

Stap 3: Vergaderen

Splits de notulen van de acties en besluiten

Notulen Software helpt jou om waardevolle informatie (actiepunten en beslissingen) te splitsen van de context (de notulen). Zo heb je na iedere vergadering concrete output.

> Direct starten

Stap 4: Opvolging

Genereer een samenvatting met actielijst

Na afloop stuur jij genodigden een samenvatting van de vergadering. Dit document kun je genereren in eigen huisstijl en bestaat uit 2 delen: het eerste deel bevat alle informatie per agendapunt. Het tweede deel bevat alleen de actielijst en besluitenlijst

> Direct starten
Bonheur Horeca Groep logo
“Notulen Software zorgt voor een goede flow in de organisatie. Na afloop van een meeting heeft iedereen een overzichtelijk verslag inclusief een actielijst. Ook zorgen de dashboards en automatische reminders voor structuur en duidelijkheid.”
Rick Henskens

Manager bedrijfsontwikkeling en automatisering

Gemakkelijk plannen en voorbereiden

Voor elk overleg maak jij een template aan. Hiermee plan je 1 of meerdere meetings vooruit. De vaste structuur zorgt ervoor dat je snel en gericht aan de slag kunt. Met 1 druk op de knop stuur jij deelnemers een nette mail met de agenda, stukken en eventuele openstaande acties.

> Direct starten

Eenvoudig en snel verslagleggen

Met Notulen Software kun je slimmer en sneller notuleren. Gebruik de toolbar om van stukken tekst snel acties of besluiten te maken. Ook heb je de mogelijkheid om audio in te spreken zodat de notulen voor jou worden uitgewerkt. Zo kun je nog sneller werken en hoef je minder te typen.

> Direct starten

Automatische opvolging

Notulen Software rekent af met tabelletjes in Word. Op een persoonlijk dashboard zien alle deelnemers hun openstaande actiepunten. Automatische e-mailreminders wijzen ze op hun verplichtingen!

> Direct starten

Snel en gericht terugzoeken

Met de slimme zoekfunctie tover je informatie uit het verleden binnen no-time boven water. Geen gedoe meer met zoeken in mailtjes, appjes of losse bestanden.

> Direct starten

Ook efficiënt werken?

Heeft jouw organisatie dringend behoefte aan spijkers met koppen en gun je je collega’s een gigantische vermindering van de vergadertijd? Gefeliciteerd, je zoektocht is voltooid!

Ja, ik wil efficiënt werken
Huis en hypotheek logo
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
ETZ Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
National Networking Company - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Golfclub Prise D'eau Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software