Je herkent het vast wel: zaken die in een vorige vergadering besproken zijn, zijn nauwelijks terug te vinden. Binnen jullie organisatie hebben jullie een wekelijks/maandelijks overleg. Tijdens de volgende vergadering, of het voorbereiden daarvan, komt er iets ter sprake dat in de vorige vergadering besproken is. In een onhandige mappenstructuur gaan jullie op zoek naar deze informatie. Wanneer het gaat om informatie uit de meest recente vergadering dan is dat nog wel te doen, maar wanneer het gaat om een vergadering verder uit het verleden is het een drama. In dit blog leggen wij uit hoe Notulen Software informatie uit de notulen van een vorige vergadering goed inzichtelijk maakt.

Vergaderingen koppelen met templates

Om informatie uit vorige vergaderingen inzichtelijk te maken, koppel jij vergaderingen van hetzelfde type aan elkaar middels templates. Je maakt bijvoorbeeld een template aan voor de maandelijkse marketing meeting of het wekelijkse bestuursoverleg. De software herkent zo dat dit vergaderingen zijn die bij elkaar horen.

Met één druk op de knop krijg jij een overzichtelijk dashboard van alle vorige en geplande vergaderingen van dit type. Zo heb jij heel snel de juiste meeting weer teruggevonden. 

Bovendien worden openstaande acties uit vorige vergaderingen van dit type zichtbaar in de volgende vergadering. Zo zie je tijdens de vergadering meteen welke acties wel en niet voltooid zijn. Zo worden acties niet meer vergeten en blijft er goed doorgepakt worden. 

Zoeken in notulen vorige vergadering

Krijg je de informatie die je zoekt niet meteen gevonden? Of weet je niet meer in welke vergadering bepaalde zaken besproken zijn? Dan biedt de zoekfunctie van Notulen Software uitkomst. Typ een trefwoord in, bijvoorbeeld “marketingbudget 2021”. Binnen no-time zie jij alle meetings waarin dit trefwoord terugkomt. Zo weet je zeker dat informatie, zelfs jaren later, niet verloren gaat. Bovendien bespaar je veel tijd met het terugzoeken van informatie.

Notulen Software zelf ervaren

Wil jij zelf ervaren hoe veel beter Notulen Software het zoeken naar informatie uit vorige vergaderingen maakt? Jij kunt het PRO pakket van Notulen Software 30 dagen geheel gratis proberen. Na afloop van deze 30 dagen maak jij de keuze tussen free, pro en ultimate. Uiteraard zit je nergens aan vast en zijn er geen betaalgegevens vereist. Klik hier om een gratis account te maken.

Ontvang 7 tips om minder, korter en beter te vergaderen

In ons nieuwe Ebook geven we jou de handvaten om jouw meeting proces productief te maken.

  • Tot wel 25% korter vergaderen

  • Structureer jouw vergaderproces en voorkom inefficiënties

  • Analyse en observaties van 1200+ organisaties

  • Praktische tips en tricks voor jouw vergaderingen

Download gratis
Ebook Notulen Software Ebook Notulen Software
ETZ Tilburg - Notulen Software
Haaglanden Medisch Centrum - Notulen Software
Hoornbeeck College - Notulen Software
Huis en hypotheek logo
Binnenstad management Tilburg - Notulen Software
Partij van de Arbeid - Notulen Software
Vue Cinemas - Notulen Software
JCI Hart van Brabant - Notulen Software
Fyzio Totaal - Notulen Software
Van Ham tenten tenten en podia - Notulen Software
Impres Online Impact - Notulen Software
Prise D'eau Golf Tilburg - Notulen Software
Relined Fiber Network - Notulen Software
PvdA Heerenveen - Notulen Software

Effectieve vergaderingen

Heeft jouw team ook vaak langdradige vergaderingen waarin geen echte besluiten worden genomen? Zorg voor effectieve en bruikbare vergaderingen met een goede voorbereiding, overzichtelijke notulen en concrete actiepunten en beslissingen. Stimuleer jouw team om effectief te vergaderen met Notulen Software.

Meer tijd voor werkzaamheden

Met Notulen Software worden vergaderingen moeiteloos 33% korter. Dat betekent een besparing tot 3 uur per medewerker per week. Daarnaast heb je door effectief te vergaderen minder vergaderingen nodig. Zo krijg je kostbare tijd terug om je te concentreren op wat echt belangrijk is: jouw werkzaamheden.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gestroomlijnd vergaderproces.

Gratis aanmelden
  • 30 dagen gratis
  • Geen creditcard nodig
  • Volledig AVG proof